Last news in Fakti

13 Февруари, 2012 11:03 2 408 2

Бум на самоубийствата

  • самоубийство
Бум на самоубийствата - 1
Снимка: БГНЕС

Няколко опита за самоубийство е имало през вчерашния ден. Както вече ви съобщихме 51-годишен мъж е настанен в реанимацията, след като си нанесе две прободни рани с нож в т. нар. "Къща на ужасите" в Благоевград.

45-годишен мъж е направил опит да се обеси на дърво на ул. “Пловдив в Шумен, съобщиха от полицията в града. За щастие 49-годишен негов съсед с нож е прерязал кожената каишка прикрепена към синджир, който е бил поставен на врата му и 45-годишният мъж е свален на земята.

Инцидентът е станал около 18 часа вчера, уточняват от полицията. Мъжът е транспортиран е от екип на центъра за спешна медицинска помощ в МБАЛ Шумен, където е настанен за лечение. Образувано е досъдебно производство.

Успешен опит за самоубийство е направила 65-годишна жена. Тя е скочила от третия етаж на болница "Пирогов", съобщи БНР. Жената е била пациентка на урологията в болницата. Все още не са ясни причините, подтикнали жената да посегне на живота си. Инцидентът е станал в неделя по обед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги Георгиев

    0 0 Отговор
    Най- бедната нация в Европа сме. Населението линее.
  • 2 алекс бук

    0 0 Отговор
    Трайчо....