Отидете към основна версия

4 260 5

Ето как наркодилър избяга от полицията

  • пловдив-
  • дрога

Ексклузивни снимки показаха как наркопласьорът Петър Петров е успял да избяга от ареста в Трето районно управление в Пловдив.

Арестантът се промъква през прозореца на тоалетната, отпуска се през него и скача от почти 10 метра височина. Междувременно кракът му преминава непосредствено до камерата и ясно се вижда, че той е по къси панталони. След като се приземява успешно, Петров хуква към близкия булевард се вижда от кадрите, разпространени от bTV. Предполага се, че е хванал такси, макар че не е имал нито пари, нито документи.

Стана ясно и каква груба грешка са допуснали полицаите в районното, за да се стигне до бягството. Той измамил служителите на реда, че има стомашни проблеми. Те пък го пуснали, вместо в тоалетната за арестанти, която е с решетки, в тази за полицаи, която не е обезопасена. Очаквайки пък Петров да се забави в санитарното помещение, той си спечелил и време, за да може да избяга достатъчно далеч.

Петров бе в ареста за 24 часа. В момента вече е обявен за общодържавно издирване, като пловдивската полиция извършва и мащабни акции за търсенето му.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини