Last news in Fakti

27 Юни, 2018 19:56 4 661 7

Блокираха търговски център в Пловдив, дирят избягалия арестант

  • арестант-
  • пловдив-
  • бягство-
  • петър петров

Мащабна полицейска акция окупира целия район на търговски център "Гранд", пише TrafficNews.bg.

Безпрецедентната акция се проведе по граждански сигнал, че там е забелязан 25-годишният Петър Петров, който вчера избяга от ареста на Трето районно управление.

Униформените завардили всички входове и изходи на хранителния магазин, намиращ се на приземния етаж на центъра, тъй като по полицейски сведения именно там е видян арестантът.

Всички коли на изхода от подземния паркинг се проверяват като на контролно-пропусквателен пункт. Шофьорите са карани да отварят багажници, а колите им се претарашвани.

Живи вериги от полицаи блокирали всички вътрешни трасета от супермаркета към другата магазинна площ.

Припомняме, че Петър Петров успя да избяга от тоалетната на Трето районно управление, след като той беше задържан за 24-часа в участъка заради притежание на наркотици. Сутринта се примолил на полицаите да го заведат до тоалетна, тъй като коремът го болял, като ги излъгал, че има разстройство. Това му дало преднина и позволило да отвори прозореца и да избяга.

Петър Петров е обявен за общодържавно издирване. Под ръководството на Районна прокуратура - Пловдив се извършват активни оперативно-издирвателни мероприятия с оглед установяване местонахождението на избягалия арестант, както и процесуално-следствени действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НА БОКОГ АВЕРИТЕ

    29 2 Отговор
    Умниците не могат да го опазят в полицейския участък, сега ще си играят на бандити в Мола.. СМЯХ В ЗАЛАТА!!! И тази снимка отдолу за какво е.. да не се оправдават пак, че се е преобразил ли..

    Коментиран от #5, #6

  • 2 Един там

    25 2 Отговор
    Пуснали са им кьорфишек за да охлабят изходите на града и да духне. Колко им е акъла не знам на тези полицаи, че баш в мола ще иде :))
  • 3 hmhmhm

    20 0 Отговор
    Пичуви, провирети дувечира в тиатъра - може да се е наврял у некоя ложа на скришно !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 очевидно

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "НА БОКОГ АВЕРИТЕ":

    Ти не разбираш.... Умниците не са бебета и ако са искали щяха да го опазят, о в наркотиците нещата са около итереси и там са замесени и политици и висши началници не един. Що за тоалетна в арест ще е без обезопасителна решетка....? Явно висшите наредби на властта са такива, по европейски... пуснете ги, че пак ги хванете.... ! Веднага е редно Баце да накара Радев да плати бензина с лични пари на ченгетата, които са задържали този БЕГЛЕЦА, а ако няма джобни Баце да плати и да почерпи полицаите, задето са ги пращали за зелен хайвер....!
  • 6 очевидно

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "НА БОКОГ АВЕРИТЕ":

    Да разледаме '' желанието'' а законодателите да се борят с престъпността?! : 1. Оставят в сенчестата икономика, наркотиците, за да не са легални и по мед. дози по аптеките, тоест под меедицински и данъчен контрол, за да са нелегални, тоест вместо да печели бюджета, да печелят наркодилъри и да им снасят дял и на тях... 2. Полицаите могат да заловят и опазят всеки заловен. Но висши наредби им вързват ръцете, било законови, било устни от началници. А разходите, нервите, ядовете са за тяхна сметка и на данъкоплатеца. Печелят задкулисието дилъри, политици и някои от началниците,. 3. Тук няма да се оправи, каквото и да говорят политици, защото няма кой данаказва законово престъпленията а политици и висши магистрати, прикриващи политици.
  • 7 ТЪРСЯ СЕ НОВИ МАРОТОНКИ

    0 0 Отговор
    ЧИ РЕШИХ В МОЛЧЕТО ДА СИ ПОТЪРСЯ ЧИ ТАМ НЯМА КАМЕРИ И БОДИТА.......