Отидете към основна версия

9 726 17

След като изнасили бившата си, Соколето преби зверски друга жена

  • радо соколето-
  • побой

36-годишна майка на две деца е жестоко пребита от Радослав Стипцаров-Соколето, който е известен със скандалното си поведение и бурен нрав, излежавал е присъда в затвора. Младата жена С.Д., която е с висше образование, е приета след полунощ през уикенда за лечение в благоевградската болница, пише Struma.bg.

Същата вечер тя е примамена от Р. Стипцаров за изясняване на отношения помежду им и възникнал спор в автомобила, докато тя шофирала. В района на Покровнишко шосе водачката спряла и е повалена с юмруци от пътуващия в автомобила й Р. Стипцаров. Той се нахвърлил яростно върху нея и й нанесъл жесток побой, скубал я за косата, влачил я по земята…

Случайно преминаващи по същото време около 21,00 часа шофьори се притекли на помощ на нападнатата жена, която била със синини по лицето, гърба и ръцете. Сигнал е подаден на тел. 112. На място й е оказана първа помощ и с линейка е транспортирана до благоевградската болница.

Предприети са спешни действия за овладяване на нараняванията й в областта на главата и шията. След лекарския преглед и изследвания е настанена за лечение в хирургично отделение.

Служители от ОД на МВР – Благоевград пристигнали през нощта в болницата за изясняване на обстоятелствата около нападението и побоя. За морална подкрепа още същата вечер в лечебното заведение пристигнали родственици и приятелки на битата жена.

„Пострадалата пациентка е приета с мозъчно сътресение, състоянието й е стабилизирано след проведено лечение и е изписана за домашно лечение”, каза директорът на МБАЛ – Благоевград д-р Огнян Митев. Съдебен лекар е издал медицинска експертиза на пострадалата благоевградчанка. Работата по разследване на инцидента продължава.

Припомняме, че срещу Р. Стипцаров има и обвинителен акт за изнасилване на бившата му приятелка с изкуствен член. Той бе арестуван през юни 2016 г. след жалба, подадена от нея. Същият е осъден на две години и половина лишаване от свобода през 2009 г.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини