25 Юли, 2018 11:39 9 701 17

След като изнасили бившата си, Соколето преби зверски друга жена

  • радо соколето-
  • побой

36-годишна майка на две деца е жестоко пребита от Радослав Стипцаров-Соколето, който е известен със скандалното си поведение и бурен нрав, излежавал е присъда в затвора. Младата жена С.Д., която е с висше образование, е приета след полунощ през уикенда за лечение в благоевградската болница, пише Struma.bg.

Същата вечер тя е примамена от Р. Стипцаров за изясняване на отношения помежду им и възникнал спор в автомобила, докато тя шофирала. В района на Покровнишко шосе водачката спряла и е повалена с юмруци от пътуващия в автомобила й Р. Стипцаров. Той се нахвърлил яростно върху нея и й нанесъл жесток побой, скубал я за косата, влачил я по земята…

Случайно преминаващи по същото време около 21,00 часа шофьори се притекли на помощ на нападнатата жена, която била със синини по лицето, гърба и ръцете. Сигнал е подаден на тел. 112. На място й е оказана първа помощ и с линейка е транспортирана до благоевградската болница.

Предприети са спешни действия за овладяване на нараняванията й в областта на главата и шията. След лекарския преглед и изследвания е настанена за лечение в хирургично отделение.

Служители от ОД на МВР – Благоевград пристигнали през нощта в болницата за изясняване на обстоятелствата около нападението и побоя. За морална подкрепа още същата вечер в лечебното заведение пристигнали родственици и приятелки на битата жена.

„Пострадалата пациентка е приета с мозъчно сътресение, състоянието й е стабилизирано след проведено лечение и е изписана за домашно лечение”, каза директорът на МБАЛ – Благоевград д-р Огнян Митев. Съдебен лекар е издал медицинска експертиза на пострадалата благоевградчанка. Работата по разследване на инцидента продължава.

Припомняме, че срещу Р. Стипцаров има и обвинителен акт за изнасилване на бившата му приятелка с изкуствен член. Той бе арестуван през юни 2016 г. след жалба, подадена от нея. Същият е осъден на две години и половина лишаване от свобода през 2009 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 врабеца

    35 9 Отговор
    деееей тя имала висше образование

    Коментиран от #6

  • 2 Дрън дрън

    33 5 Отговор
    Дивият запад.Бойко-3
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ежко

    43 1 Отговор
    Дерибеи като Соколето издевателстват на дкъдекъде по стойностни и образовани хора.Понеже вече сме стигнали онзи етап на принизяване, то съответно и наказанията ни трябва да са съответстващи.Смятам,че ампутацията на едната му ръка ще предпази бъдещи жертви от посегателства.Той, Соколето вече не може да се превъзпита.Може само чрез подхосящо осакатяване и една инвалидна пенсия да се предпазят доста бъдещи негови жертви.А такива ще има....Другия вариант е да се качи на самолет и да се пусне в Либия и от там -да отива където си ще, но да не се връща в БГ.Изгнание се вика....
  • 8 Оптимист

    14 3 Отговор
    Не не това не се случва в бг............невъзможно е.Там си живеят и са в разцвета на закона
  • 9 Бай Тошо

    12 10 Отговор
    Бойковщина
  • 10 Кавал

    6 3 Отговор
    Айдееее ,качила го в колата ,изяснявали шибаните си отношения и на занимавате
  • 11 ИЦО

    28 3 Отговор
    Навремето такива мърши живееха в Белене,после започнаха да говорят,че всички били политически затворници,за вицове лежали!Честита ви демокрация!
    П.П.демокрацитя работи единствено и само при образовани хора,тука нема да стане.

    Коментиран от #15

  • 12 Млад мъж

    19 3 Отговор
    Човек който посяга на жена, не е истински мъж, а мръсно псе... Дано си получи заслуженото и да го натикат в затвора, там циганите ще му разцепят халката...
  • 13 рамбо

    11 1 Отговор
    трябва да си въоръжен в тая държавица с малки букви. такива боклуци да се убиват на място

    Коментиран от #14

  • 14 ГОСТ

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "рамбо":

    ама как така? ся ще седи в ареста за 24 часа и ще и се обади да се изяснят ама така и се пада и тя няма мозък много:(
    от някои с фамилия стипцаров какво да очакваш?
  • 15 Аман от лъжливи комуняги

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "ИЦО":

    Не, такива мърши заемаха висши постове в БКП или бяха деца и внуци на активни борци. Достъчно жертви имаше, включително и публични, работещи в БНТ и т.н.
    В Белене пращаха най вече политически неудобни на червената диктатура.
  • 16 Бай хойДД

    1 0 Отговор
    ДО КОМЕНТАР 15 АБЕ ГЕРБЕРСКА ПОДЛОГО ПРИ ОНОВА ВРЕМЕ ПЪРВО ИМАШЕ РЕСПЕКТ И СТРАХ ОТ МИЛИЦИЯТА А СЕГА ПРИ ТИКВЕНСКИЯТ РЕЖИМ Е ДИВ ЗАПАД ТАКА Е ПРИ ВИНЕТУ
  • 17 Консерватор

    0 0 Отговор
    Заспалите патици никога няма да свършат – той я бие, а тя му се радва, защото я обича! Българина е тежък баджанак!