Отидете към основна версия

26 Юли, 2018 09:28, обновена 26 Юли, 2018 09:28 7 956 19

Изверг отвлече и изтезава 18-годишна цял месец

  • добрич-
  • 18-годишна-
  • наркопласьор-
  • отвличане

32-годишен наркопласьор от Добрич доведе момиче до крайно тежко състояние

Снимка: Shutterstock

Полицаи са открили 18-годишно момиче в неадекватно състояние в жилището на наркопласьор в Добрич, съобщиха от МВР. Тя е била държана против волята си близо месец, а служителите на реда я откриват в крайно тежко състояние, с видими следи от жестоко изтезаване. Момичето е било настанено в болницата в Добрич. От месец е била в неизвестност, а от 20 дни е обявено за общодържавно издирване.

При медицинските изследвания в кръвта на момичето е открито наличието на три вида наркотици. Лекарите са констатирали, че отвлечената е държана вързана, малтретирана и гладна. Наложило се е кръвопреливане. Тя е с рядка кръвна група – АB отрицателна. Лекарският екип е успял да извърши нужните в случая кръвопреливания, доставяйки кръв и от Варна.

При първоначално извършената проверка на адреса на 32-годишния М.Д. от Добрич, полицията открива суха тревна маса, с тегло 15,2 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. Обективни обстоятелства налагат и последваща проверка в жилището, обитавано от М.Д. по ул. „Ал. Стамболийски” в град Добрич. На място, оперативните служители откриват наличието на електронни везни, и бяло прахообразно вещество с тегло 0,5 грама, реагиращо на амфетамин, както и 18-годишното момиче в безпомощно състояние.

С полицейска мярка за срок от 24 часа М.Д. е задържан в Първо Районно управление на МВР-Добрич, след което мярката му за задържане е удължена на 72 часа. Срещу него са повдигнати са две обвинения.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини