Отидете към основна версия

34 742 39

Осъдиха момичето от "Свирих и глътнах"

  • дрогирана-
  • френска любов-
  • фелацио

Силвия бе осъдена на 3 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок

Фамозният случай, придобил популярност като "Свирих и глътнах", в който младата бургазлийка Силвия Пеева бе хваната дрогирана зад волана, но твърдеше, че не е докосвала наркотици, а правила френска на гаджето си ... и погълнала семената течност, има развръзка, съобщи Флагман.бг.

Консервативният Бургаски районен съд не прие чудатото обяснение на Силвия и я осъди. Така той пресече възможността да се създаде съдебна практика, при която всяка жена, а защо не и мъж, да обясняват положителните проби за наркотици с практикуване на френски ласки с щастлив край.

Силвия бе осъдена на 3 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок, а книжката й бе отнета за 8 месеца.

Силвия Пеева обаче е успяла да изтрие следите си в социалните мрежи и да пресече опитите на почитатели на оралните ласки да научат повече за нея.

Всъщност тя работи в Германия, в студио за татуировки.

Силвия използвала престоя си в Бургас, за да се види със старо гадже и ако се вярва на обяснението й в първите минути на 10 януари т.г., го е довела до екстаз, след което се качила в колата и тръгнала към дома си. За нещастие била спряна от полицаите на ул. Митрополит Симеон №16, след което историята и се превърна в истински бестелър, с който се забавлява целият град.

Оказа се, че Силвия не е единствената, която обяснява по този начин наличието на наркотици в полевия тест на КАТ. Още три други жени от Бургас в последните месеци са опитали да се оправдаят със същото обяснение, но детайлите от техните истории остават неизвестни за широката общественост.

Според д-р Мирослав Ненков, цитиран от Дарик, това обяснение не е напълно необоснована и би могло да се приеме за правдоподобно.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини