Last news in Fakti

18 Януари, 2019 10:50 17 009 21

Спор в Бургас: Може ли дрога да се предава чрез фелацио

  • дрогирана-
  • френска любов-
  • фелацио

Въпросът изглежда смешен, но всъщност наистина предизвика спор дори между опитни юристи

Новата любима на известния в криминалните среди на Бургас Михаил Шивачев с прякор Мишо Църа, се върна в родния си град след 12-годишен престой в Германия и предизвика разгорещен дебат на тема – възможно ли е дрога да се предава чрез поемане на семенна течност.

Въпросът изглежда смешен, но всъщност наистина предизвика спор дори между опитни юристи, които дори обсъждаха какъв би бил резултатът при следствен експеримент – предават ли се вещества като наркотици и алкохол при орална любов.

Причината за това е случай отпреди седмица, когато приятелката на Мишо Църа – очарователната и възпитана 30-годишна Силвия, е била зад волана на лек автомобил „Фиат Пунто“, съобщи БургасИНФО. Тя пътувала заедно с любимия си, когато били спрени за проверка на 10-ти януари, около 1,10 часа, на ул. „Митрополит Симеон“. При тест с дрегер за наркотични вещества апаратът отчел бензодиазепини, амфетамин и метамфетамин.

Младата жена живеела от 12 години в Германия, запознала се преди 2 месеца с Църа и пламнала любов между двамата. Според запознати със случая, тя самата не представлявала интерес за полицията, а колата е била спряна заради присъствието на Шивачев в нея.

Направили им пълна проверка, не била установено наличието на алкохол. Момичето твърдяло, че единственото вещество, което е приела е било изпушена преди 3 дни цигара с марихуана . В района, в който тя живеела в Германия, пушенето на трева било разрешено и всеки можел да носи у себе си до 2 грама. Не е ясно как обаче при проверката е било установено наличието на амфетамин и метамфетамин. Именно това роди бурната дискусия и версията за орална любов.

„Както бебето поема антитела от кърмата на майка си и тя трябва да е здрава, така има логика вещества от телесните течности на един човек да преминат в друг човек. Не е ясно в какъв процент става това“, смята бургаски юрист, който вярва в подобна теза. Друг пък тотално отрича подобна възможност. „Звучи ми като нескопосана шега“, казва той.

В крайна сметка по случая е образувано бързо производство.

Бургазлията Михаил Шивачев е известен от бандата на Рижите и е стар познайник на полицията. 36-годишният мъж е осъждан многократно за различни престъпления от Наказателния кодекс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Благой

    55 5 Отговор
    Боклуци.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Alpha_Lone_Wolf

    19 29 Отговор
    Значи всички русофили ползват...
  • 4 Гадост

    26 4 Отговор
    Устата е най мръсното нещо. Но става за орал. Но за цуни муни гадост.
  • 5 авиатор

    52 0 Отговор
    Попитали радио Ереван:
    Може ли да се предаде СПИН чрез тоалетна чиния?
    Отговорът: Може, но ако не е станал предишният!
  • 6 Асенчо таксито

    18 2 Отговор
    Покрай тия солници явно нивата на сяра във въздуха са над нормите
  • 7 Хасан

    28 13 Отговор
    Може. Миналата година така ме спряха полицаите и апарата показа, че съм приел тетрахидроканабинол + алкохол. А аз както знаете съм мюсюлманин и такива неща не употребявам. Да обаче вечерта преди това правихме парти у нас с едни български тираджии и що семена течност погълнах, бедна ви е фантазията. И от там явно го показа това нещо този апарат. И ми взеха книжката даже за нищо. Пуснах оплакване до БХК.

    Коментиран от #21

  • 8 Гост

    26 5 Отговор
    К'во ме интерува какво мислят юристите, попитайте лекарите.

    Коментиран от #11, #12

  • 9 Умопомръчен

    21 3 Отговор
    Какво е това върху езика отляво на снимката?Отвратителна статия!
    Авторката на статията не е журналистка,а недоразумение.
  • 10 Гост 1

    13 0 Отговор
    ех Марийке какви въпроси те измъчват .
  • 11 Apple

    13 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Защото въпросът е юридически в случая, ще се носи ли отговорност. Да, защото в закона няма изключения как е попаднала дрогата в теб. През вена, нос, уста, уши или откъдето се сетиш.
  • 12 Apple

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Защото въпросът е юридически в случая, ще се носи ли отговорност. Да, защото в закона няма изключения как е попаднала дрогата в теб. През вена, нос, уста, уши или откъдето се сетиш.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Мишето по настъпателна!

    5 4 Отговор
    Аз не правя фелацио и други гадости,така ,че няма опасност,да погълна нещо гадно....!!!!!
  • 16 Жоро Джизъса

    10 0 Отговор
    Ле ле,писна ми от простотии.
    Само глупости четем.Ако е изпила едно кило сперма може и да покаже,ама не вярвам тоя да и е дал повече от 5милиграма,даже е много!Та затова стига простотии бе тате!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 И. Милетиев

    6 0 Отговор
    Може онзи боклук, да и е пуснал нещо в кафето, за да я опъне по лесно.
  • 19 Чукча

    7 0 Отговор
    Ало, българи засрамете се с тия ,, важни ,, проблеми ,та моите кучета и елени са по умни от вас . Голям срам !
  • 20 незнайко

    2 0 Отговор
    ( Публикувано във факти.бг: очарователната и възпитана 30-годишна Силвия ) Вече така ли се характеризират проститутките ? 30 годишна от 12 години живее в Германия !!! Едва завършила училище и е поела кормилото си на живота !!!
  • 21 Хасан Българина

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хасан":

    Ти също си българин, ако си роден от Дунав до Одрин ! Това, че преди три - четири поколения твоите хора са сменели имената си(насила или не), не те прави не българин.
    Това дали вярваш, че Мохамед е пророк на бога, и че Исус не е възкръснал(мюсюлманите не отричат съществуването на Исус), също не те прави не българин. Много от четниците и помощниците на ВМОРО в Егейска Македония и Тракия са били мюсюлмани. Но ако си Хасан джагала от анадола, напиши го - та да не стават грешки ! :)