Отидете към основна версия

2 955 17

С краден трактор разораха посред нощ стадиона в санданско село

  • ново делчево-
  • стадион

Безмълвен съм срещу тази злоба, лишиха децата спортисти от модерна готова база, инвестирах с такова желание в селото, споделя концесионерът Благовест Христоски

Илюстративна снимка

Престъпно посегателство върху новия стадион на санданското село Ново Делчево вдигна на крак полицията в Сандански. Неизвестни вандали са разбили оградата на затревения и подготвен за откриване нов футболен терен в селото, влезли с трактор на терена, разорали в кръг целия стадион и забили нож в него, след което изоставили машината в средата на стадиона и избягали, научи Struma.com.

Оказало се, че тракторът е собственост на земеделски стопанин в селото, откраднат е и с него е извършено пресъплението. Рано тази сутрин собственикът Благовест Христоски е извикан на мястото и изпаднал в шок.

"Обадиха ми се в 8.00 часа сутринта, не можех да повярвам, разоран е теренът на стадиона, разбита е оградата. Взех го на концесия за 10 години, инвестирах около 100 000 лева, направихме терена, направихме поливна система, която е една от най-модерните в областта, изградихме съблекални, огради, беше почти готов за официално откриване", споделя с мъка Христоски пред Struma.com.

От полицията твърдят, че работят по случая. По първоначални данни тракторът е влязъл в имота през нощта на 21 срещу 22 май.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини