Last news in Fakti

29 Декември, 2023 18:50 2 177 4

Машини за криптовалута са открити на стадиона в Дупница

  • машини-
  • криптовалута-
  • стадион-
  • дупница

По случая е образувано досъдебно производство

Машини за криптовалута са открити в помещения на стадиона в Дупница. Това потвърдиха за "Фокус“ от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Кюстендил. Служители в спортното съоръжение са подали сигнала.

Става въпрос за три конфигурации - "копачки“. Те не са били в режим на работа.

Започнати са проверки. В тях участва експерт от електроразпределителното дружество. По първоначални данни не са нанесени щети на предприятието. Стадионът в Дупница е общинска собственост.

По случая е образувано досъдебно производство, изясняват се факти и обстоятелства. Действията по разследването продължават.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факуса

    5 2 Отговор
    голяма тъпотия с тез криптовалути,ще харчиш сума ток,че да се получат,къде по лесно с печатане

    Коментиран от #2

  • 2 Крипи

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "факуса":

    Колко ток се краде от градския транспорт, от БДЖ-то, от общински и държавни фирми и предприятия, ама на кой му пука! Краденето е издигнато в ранг на държавна политика!
  • 3 Криптомир Ананиев

    1 0 Отговор
    Има ли данни за престъпление?
  • 4 Дупничанин

    3 0 Отговор
    Дани педофила мое и да знае нещо. Он беше дупе и гащи с гербаджиите. И за залата мое да каже некои работи. Нема да пишем до кой ше стигнете накрая, че ше изтриете. Ма като жокер мое да дам, че онова момче, Горанката, финансистчето, се измъкна, благодарение на него.