Отидете към основна версия

3 232 7

Взривиха БМВ-то на зетя на Марчело Джотолов в Свети Влас

  • взривиха-
  • бмв-то-
  • зетя-
  • марчело джотолов-
  • свети влас

Джип „БМВ-Х5” е бил взривен в град Свети Влас около 03:25 ч. на 21 май, съобщиха от бургаската полиция. Колата е собственост на зетя на Марчело Джотолов, чието име нашумя покрай акцията "Октопод", твърди BurgasInfo. Джотолов бе арестуван заедно с Алексей Петров, а по-късно избухна още един скандал с името му - оказа се, че е бил близък съветник на кмета на Несебър Николай Димитров.

Сигнал за взрива е постъпил от  33-годишната съпруга на собственика и сестра на Джотолов - Бианка. Тя обяснила, че пред дома й е взривен лек автомoбил БМВ-Х5 със софийска регистрация. Колата е ползвана от мъжа й Елин, известен в Свети Влас като Лино. Мъжът се занимава със строителен бизнес, имал е общ бизнес със собствениците на един от най-известните хотели в Несебър - "Виго", разказаха местни жители.

“Взривното устройство е било поставено под предната лява гума. Щетите са минимални. Пострадали са пластмасовите части на автомобила” казаха за BurgasInfo от бургаската полиция. Очевидно става въпрос за сплашване, тъй като мощността на взривното устройство е била минимална.

Извършен е оглед на местопроизшествието и е образуваното досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Това е вторият взривен автомобил в Свети Влас само за няколко дни.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини