Отидете към основна версия

10 709 31

Граничен полицай и военен пребиха зверски мъж

  • граничен полицай-
  • димчево-
  • военен

Причината е любовна афера

Снимка: Shutterstock

Див екшън се е разиграл снощи в бургаското село Димчево, съобщи "Флагман". Граничен полицай и брат му – военен, са пребили с още двама свои приятели, мъж от селото. За инцидента потвърдили от полицията.

Драмата се разиграла около 19,20 ч. вчера, когато на вратата на мъжа започнал да блъска граничният полицай. Той успял да влезе в дома му и във видимо нетрезво състояние започнал да бие човека. Въпреки всичко мъжът успял да подаде сигнал до полицията и граничарят си заминал.

Това обаче било само прелюдията. Малко по-късно през същата вечер въпросният полицаи позвънил на брат си – военен, който с още двама свои приятели пристигнал в селото около 9 ч. Така четиримата агресивни мъже нахлули в дома и започнал жестокият побой. Пострадалият е нямало какво да направи, за да се защити. Той е в тежко състояние – със сътресение на мозъка и много наранявания по цялото тяло, настанен е в УМБАЛ-Бургас още снощи.

По информация на медията причината за скандала е съпругата на граничния полицай, която според мълвата в селото е имала „вземане-даване“ с пребития.

Тъй като нападателите са служители на съответно полицията и армията, по случая е образувано следствено дело.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.

Свързани новини