Отидете към основна версия

10 732 33

Синът на Аня Пенчева е единият мотоциклетист, преминал през мола

  • ангел караньотов-
  • аня пенчева-
  • син-
  • мотористи-
  • мол

Състезателят по мотоциклетизъм Ангел Караньотов се е явил вчера в сградата на Седмо РПУ в столицата с адвоката си. Това съобщиха пред "Хоризонт" източници от МВР.

На Караньотов, който беше единият от двамата участници в шоуто с мотори в "София мол", са повдигнати обвинения в хулиганство. Той не е бил задържан от полицията и след разпита е освободен. На свобода е и другият участник в шоуто, който обаче престоя в ареста 24 часа.

Факти.бг припомня, че неотдавна служители на Седмо районно управление установиха мотоциклетистите, преминали с мотори през търговската част на "София мол". Тогава бе задържан единият от тях, а другият се издирваше.

На 7-ми юни служители от звено „Сигурност” на търговския център съобщили в полицията за инцидент с мотоциклетисти, станал на 5-ти юни около 12.30 часа В хода на разследването е изяснено, че двамата тръгнали с возилата си от паркинга на ниво /-2/, преминали през търговската част и накрая излезли през централния вход на ниво /0/. Инцидентът се разиграл в рамките на 20 – 30 секунди. Мотоциклетистите били с каски, а номерата на мотоциклетите - закрити и това, естествено, е затруднило разследващите.
Часове наред полицаите преглеждали записите от охранителните камери, докато установили близкото приятелско обкръжение на двамата и накрая стигнали до тях, като тогава полицията съобщи само инициалите им Я.И. /22 г./  и А.К /18 г./ от София. Преди дни полицаите задържали единия от тях. Пред служителите на реда  Я.И. разказал, че двамата предварително се уговорили да влязат с моторите в мола, за да направят шоу.
 

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини