19 Юни, 2012 18:08 10 688 33

Синът на Аня Пенчева е единият мотоциклетист, преминал през мола

  • ангел караньотов-
  • аня пенчева-
  • син-
  • мотористи-
  • мол

Състезателят по мотоциклетизъм Ангел Караньотов се е явил вчера в сградата на Седмо РПУ в столицата с адвоката си. Това съобщиха пред "Хоризонт" източници от МВР.

На Караньотов, който беше единият от двамата участници в шоуто с мотори в "София мол", са повдигнати обвинения в хулиганство. Той не е бил задържан от полицията и след разпита е освободен. На свобода е и другият участник в шоуто, който обаче престоя в ареста 24 часа.

Факти.бг припомня, че неотдавна служители на Седмо районно управление установиха мотоциклетистите, преминали с мотори през търговската част на "София мол". Тогава бе задържан единият от тях, а другият се издирваше.

На 7-ми юни служители от звено „Сигурност” на търговския център съобщили в полицията за инцидент с мотоциклетисти, станал на 5-ти юни около 12.30 часа В хода на разследването е изяснено, че двамата тръгнали с возилата си от паркинга на ниво /-2/, преминали през търговската част и накрая излезли през централния вход на ниво /0/. Инцидентът се разиграл в рамките на 20 – 30 секунди. Мотоциклетистите били с каски, а номерата на мотоциклетите - закрити и това, естествено, е затруднило разследващите.
Часове наред полицаите преглеждали записите от охранителните камери, докато установили близкото приятелско обкръжение на двамата и накрая стигнали до тях, като тогава полицията съобщи само инициалите им Я.И. /22 г./  и А.К /18 г./ от София. Преди дни полицаите задържали единия от тях. Пред служителите на реда  Я.И. разказал, че двамата предварително се уговорили да влязат с моторите в мола, за да направят шоу.
 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 IceHeart

    6 2 Отговор
    Сега на тия тирикатчета, да им сложат "Обществено полезен труд" да чистят 1 година мола , сутин, обед и вечер, с фанелки "Мотористите които минаха през мола"а чистачките да са им на главата и да гледат дали си вършат работата, и да видим другия път дали ще правят шоу,
  • 2 ссжр

    1 1 Отговор
    къде е третия........
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 hjfkf

    4 2 Отговор
    Разглезено к.......,тая майка му е виновна!!!!!!!!!!!!:)
  • 5 да

    2 3 Отговор
    super che sa minali trqbvashe da me vikat i mene shou da stava
  • 6 Калина Петрова

    0 3 Отговор
    ехо някой май не различава еротика от голота
  • 7 Night Rider

    2 7 Отговор
    Интересни "хора" сте, плюете моловете иначе, ама някои като направи "шоуто" и започвате да ги защитавате повече от всичко ;) Спомням си преди време, като се беше запалил единия от Софийските молове, 80% от коментарите бяха от рода на "да беше изгорял целия" "дано и другите се запалят", вие знаете ли какво искате ? Моловете случайно да не са културни центрове ? Или пък вие за безопасността на хората мислите ? Или пък за сигурността на дебелите си деца мислите да не им се случи нещо лошо до като нагъват в KFC и McDonald's ? Спокойно, това момче е състезател и то със сигурност си разбира от карането на мотор, било то в мол, писта или пресечен терен и нито русите кифли с дебеловратите батковци ще пострадат, нито дебелите ви наследници до като се угояват и мечтаят да са като кифлите и батковците... ;)
    Всеки ден се изумявам все повече и повече колко големи н....ници сте, ще си умрете в мишите дупки ей... ;)

    Браво на момчето, че е отишло с адвокат, за да не могат ония в "милицията" да не му се правят на богове ;)
    И следващия път не с мотори, ами минимум с ATV-та да влязат !

    Коментиран от #10

  • 8 nok

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Петър":

    Вучков президент :D
  • 9 Тони

    0 3 Отговор
    По**рко!!!!
  • 10 Тодор Тодоров

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "Night Rider":

    Отвори му вратата на жилището си тогава. След като е състезател, какъв е проблема да мине през вас. Той ги умее нещата, няма да ти потроши покъщината.
    Писнало ми е да гледам разни "демократи", които си мислят, че всичко им е позволено. А логиката е тотално на.рана.
    Като състезател и публична личност(да се включи и майка му към това), той е длъжен да дава положителен пример. Все пак тези клипове/статии се четат и от подрастващи и ако идола им може да прави каквото си ще, защо утре и някой 15-16 годишне пишльо с моторетка да не мине през мола? Защо направо не си караме колите в мола?
    Кой каквото има, с него да минава. Току виж, някой танкист мине с танка си през мола! Той също е професионалист и ще се справи.
    Предложението на коментар N1 е повече от чудесно, но за съжаление няма как да стане в това подобие на държава, в което живеем.
    Малкия келеш трябва да бъде наказан с цялата строгост на закона, а не да бъде поощряван. Има си писти, там да си показва майсторлъка.
    На мен поне, не ми е известно някой състезател от Формула 1 да е минавал с колата си през мол, музей, болница, парк или каквото там се сетите.

    Коментиран от #13

  • 11 Night Rider

    2 4 Отговор
    До @10 от Тодор Тодоров

    Та ти сам си противоречиш бе човек ! Аз зададох един въпрос, но явно си го пропуснал - "Културна ценност ли е мола ?" Но щом приравняваш моловете към музей, паркове и болници, то не знам защо въобще си тръгнал да ми отговаряш ?! Ако беше влезнал с мотора си в музей или болница съм съгласен ! Все едно да кажеш че много мразиш м...лите и техните гета, а ако някои хвърли бомба в циганско гето да се разквичиш как може такова нещо, ти не знаеш какво приказваш ! И да, ще му отворя къщата си като толкова ти е в интерес, ще му дам да мине през хола, да обърне и да си тръгне ;) Моловете са места където си купуват буклуци и се хранят с боклуци ! Но да сравняваш мол с болница или музей, това е меко казано просташко ! ;)
  • 12 Night Rider

    1 4 Отговор
    И още нещо, сега ревете и искате начина на живот на другите страни, но след време като го получите ще ревете за миналото !
  • 13 ГОШО

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Тодор Тодоров":

    Тодор
    Тодоров

    Като подрастващите се учат от по-големите значи трябва да се спрат к..венските телевизии като планета,фен и т.н.т. Какъв пример дават на подрастващите елитните проститутки като се показват чисто голи по телевизията???
  • 14 Тодор Тодоров

    4 0 Отговор
    Night Rider, въобще не ги сравнявам по този критерий местата. Сравнявам ги единствено и само по това, че са обществени места, където е забранено движението на коли и мотори.
    Ако за теб, минаването през мола с мотор е форма на протест срещу съществуването им, за мен е келешлък и абсолютна простотия.
    Аз в молове не ходя, не ги харесвам и съм на мнение, че са места където празноглавеца да покаже суетата си. Категорично предпочитам да си карам колелото в природата или лодката в морето.
    Ама да ми се обяснява, че това било нещо хубаво...Ей сега ги гледах с баща му. На.рани дупета, преглъщат пред камерата и се чудят какво да кажат.
    Гошо, да ги забраняват приятел, абсолютно те подкрепям. И без това всички момичета се стремят да приличат на к..ви, държат се като к..ви и...май стават такива в един момент. Момчетата пък се правят на "играчи"...такие дела за съжаление. Резултат от прехода или както там се наричат г..ната в които газим 20 години. Лабилните психики се поддават на суетата, алчноста и комплексите си. Резултатите са видими всеки, навсякъде, по всяко време.
  • 15 The Bear

    3 0 Отговор
    И @10 и @13 са направили много правилни коментари, а Night Rider се е поувлякъл доста по филмовата фантастика. Що се отнася до мнението му за моловете - че са места където хората купуват и ядат боклуци, о то противно на логиката на по-висока от нормалното цена - да прав е... Но все пак когато едно обществено място е пълно с хора става опасно да се правят каскади в него - било с мотор било с друго, и било то и от опитен състезател.... Няма никакво значение дали моловете са културна ценност - те са ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА, и дори да принадлежат на фирми и персони с тъмно минало, неясен бизнес и скрито настояще, дори да се пълнят с хора с промити мозъци поддали се на рекламната хипноза, дори да са център на глупостта и антилогиката - все пак са пълни с хора и опасностите не бива да се подценяват...
  • 16 Mavara

    2 1 Отговор
    понеже никой не ги забелязва на улицата и затова са решили да се опитат да ги забележат в мола като карат на прекъсвач пред така и изтормозеният народ не са ви виновни хората пишлемета такива, ако искате да се направите на тарикати влезте така в 1-во РПУ и после , ако успеете и да избягате тогава и ще ви ръкопяскаме е да ама не можете щото ви е много шубе затова плашете тези който не са ви виновни като жените децата и старите хора ....
  • 17 Night Rider

    1 0 Отговор
    До #14 Тодор Тодоров
    Викаш на.рани дупета пред камерата ? Не знам дали си излизал някога пред камера, но дори и най-неизлъчваната телевизия да ти вземе интервю съм абсолютно убеден, че ще си по-на.ран и от тях ;) За да се покажеш пред публика/камера се искат много повече "топки" от колкото да влезеш в мола дори не с мотор, ами с танк ;) Това може да звучи все едно удавник да се хваща за сламка, но си е точно така ! ;) Общо взето гледам, че гледате, ама забелязвам, че нищо не виждате ! Успех на всички към западния "културен" живот... ;)
  • 18 кик

    1 0 Отговор
    аз да имам фадрома с нея ше минем през тази недомислица нере4ена мол
  • 19 PlimP

    1 0 Отговор
    дайте ми един Т90 или Т95, може и Айбрамс и ше видите ква фиеста ше им спретна, писнало ми е от тая пошлост наречена МОЛ-сопол, нечии изпрани пари, поне да бяха красиви сградите, ми то ко, гипсокартон и ефтини лампи, гранитогресът по пода на 3-тата година се раслепва от пода, да не говорим как се пързаля зимата като влезнеш с мокри обувки, сигурно тоя под е предвиден само сопо..ве в Арабските страни, където вали за коледа, нова година и великден, пукнатини по шпакловката на стените, цигания до шия, иди събота и неделя да си покажеш новите маркови китайски дрешки, шлапни няколко "сандвича" от гов.одоналдс и бъди ГЪЗАР, тъпото е че много родители вместо да идат някъде на разходка с децата си, те ги водят да ядът боклуци на последния етаж, ама нищо, то ше им светне, но тогава балкан няма да е останал, щото всичко ше е застроено, изсякано и прочие, ах кво детсво имах аз, ах да имам пари, време и здраве да осигуря същото и на децата си и ше съм най-щастливия :)
  • 20 gsxr

    1 0 Отговор
    Мисля, че е време да отворят моловете и за мотори! В паркингите колите си паркират навсякъде ( инвалидни места, входове), и това не е хулиганство!
  • 21 Slav78

    1 0 Отговор
    Браво от мене...
  • 22 Марко

    1 0 Отговор
    Каквото и да мислим за моловете, тяхното качество не може да е оправдание за някого, който си е позволява да постави на риск живота и здравето на стотици посетители, понеже си е въобразил, че това е негово "право".
    В нормална държава на глезените мамино-мутренски синчета ще им сцепят дупенцата, ако си позволят такова изпълнение! Да видим как ще реагира системата е този стопроцентово ясен казус сега.....
  • 23 Българин

    0 1 Отговор
    Всички искаме да видим санкцията за маминото синче !
    Как не го е срам да излезе пред телевизията и да каже извинете !!!!
    Какво значи извинете - утре може да мине през някоя детска градина и пак да каже извинете !!!! Гади ми се от такива !
  • 24 Дядо Гуньо

    0 1 Отговор
    щото е на мама детето.Ако беше някой друг не ми се мисли.Пак наши и ваши.
  • 25 pesho kalibrata

    1 0 Отговор
    evalata na momchetata :) ako gi vida nqkade po ulichata she im stisna racete i az da imam motor i az she go naprava sho da ne go naprava evalata :):)
  • 26 Плашипутарник

    0 1 Отговор
    Аман от келеменца.
  • 27 Веска Минева

    0 1 Отговор
    да си пазат синчето....май е доста самонадеян!
  • 28 motorista

    1 0 Отговор
    super az iskam da zabiq edin samolet v tez kenefi molovete , bravo na mom4etata
  • 29 R.I.P

    0 0 Отговор
    mi to molovete sa pulni s bokluci i baluci deto gi kupuvat.
    Tvurdo sum ZA KARANETO V MOL!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 dariis

    0 1 Отговор
    za mene toia e mnogo smotan i ni6to nego opravdava
  • 33 Атанас

    0 0 Отговор
    Голяма глупост! А ако бяха блъснали някой? Нямаше да се правят на големи герои. Не стига, че по улиците карат като луди, но вече и по моловете тръгнаха. Сега след мола какво следва.. ?- На летището да се състезават със самолетите може би... :)