Отидете към основна версия

4 152 8

В Симитли лъжат от името на депутат - сина на кмета

  • симитли-
  • стефан апостолов-
  • дърва за огрев

Измамници обещават дърва за огрев на пенсионери при предварително заплащане

Снимка: БГНЕС

Измамна схема е установена на територията на община Симитли, съобщиха от Радио „Фокус“ – Пирин, позовавайки се на информация от общината.

Лъжливите действия са насочени предимно към възрастните хора. Измамниците, представящи се за хора, изпратени от името на народния представител Стефан Апостолов, обикалят къщите в Симитли. Възрастните хора са подтиквани да дадат пари за дърва, като им е обещавано, че бързо ще получат своята поръчка.

От Община Симитли призовават гражданите за повишено внимание и при подобен вид престъпление е необходимо да се свържат с определените институции.

Стефан Апостолов е депутат от ГЕРБ и професионален футболен съдия. На терена името му често е замесвано в скандали поради слаби решения. През август БФС спря правата му след трагично представяне по време на двубой от родното първенство. Апостолов се прочу и със "сричането си" от парламентарната трибуна по време на свой доклад. Той е син на кмета на общината Апостол Апостолов, който след 27 октомври ще встъпи в длъжност с нов мандат, тъй като е единственият кандидат за градоначалник в Симитли.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини