Отидете към основна версия

5 303 25

Убийството в Столипиново - заради любовницата на Каспър

  • убийство-
  • столипиново

Румен Александров е задържан за 72 часа

Румен Александров - Каспър посегнал на съседа си Митко Иванов/26/ заради своя любовница, научи TrafficNews. Каспър е женен, но от доста време имал паралелна връзка с млада жена от дюнера, в който преди време работел. Митко Иванов живеел и работел в чужбина, преди дни си дошъл за празниците. Успял да се срещне с доста приятели, излизал с различни компании. До ушите на на Александров стигнала информация, че Митко флиртува с любовницата му и той се ядосал. Отишъл да търси сметка на съперника си и избухнал скандал. Словесната разправия преминала във физически сблъсък, Каспър извадил нож и намушкал конкурента си. Митко издъхнал преди линейката да дойде.

24-годишният убиец се опитал да избяга, но полицаите от Шесто районно реагирали светкавично и го задържали.

Убийството вчера повиши градуса на напрежение в махалата и се наложи присъствието на няколко екипа от Специалните полицейски сили, които да респектират струпалото се множество. На място се бяха събрали около 300 души, но до безредици не се стигна. Днес в квартала е спокойно, но за всеки случай има засилено полицейско присъствие.

Хора от квартала разказват, че Каспър бил доста агресивен и срещу него в Шесто районно има няколко жалби за побои и саморазправа. До този момент обаче той е бил с чисто съдебно досие.

Александров е задържан за 72 часа с постановление на Окръжна прокуратура, следващата седмица съдът ще разгледа мярката му за неотклонение.

Близките на Митко са потресени от трагичната му смърт.

„Племенник ми е. Работихме по корабите в чужбина. Преди седмица се върнахме. Обадиха ми се, че са го наръгали. Видяхме, че е паднал. Няма нито деца, нито жена. Убиецът е съсед. Като влезе в затвора няма да го оставим“, заяви негов роднина.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.

Свързани новини