24 Декември, 2019 11:45 3 964 22

Жандармерия пази рода на Каспър от вендета

  • столипиново-
  • 26-годишен

Родата на убития Митко недвусмислено заяви, че ще търси отмъщение

Жандармерия пази рода на Каспър от вендета - 1
Снимка: БГНЕС

Бус на жандармерията е застанал пред вратата на семейния дом на 23-годишния Румен Александров - Каспър, който уби своя съсед Митко Иванов в квартал "Столипиново" след скандал за жена, предаде TrafficNews.

Само ден след убийството Окръжният съд в Пловдив пусна под гаранция от 5000 лева мъжа. Мотивите са, че той също има сериозни наранявания и най-вероятно обвинението му ще бъде за убийство при самоотбрана.

Самият Александров днес беше докаран с линейка от болница, където лекари го стабилизират. След заседанието за гледане на мярката му за неотклонение отново бе върнат в болничното заведение, където вероятно се намира и към този час.

Това обаче не намаля риска роднините му да са под угроза, тъй като родата на убития Митко недвусмислено заяви, че ще търси отмъщение. Не е ясно и как ще реагират те предвид новината, че още днес Каспър е освободен от съда. През последните дни в махалата имаше засилено полицейско присъствие, за да не се стигне до ексцесии. Такава е целта на жандармеристите и тази вечер.

Трагедията се разигра в събота на ул. "Батак". Александров посегнал на съседа си Митко Иванов /26/ заради своя любовница. Каспър е женен, но от доста време имал паралелна връзка с млада жена от дюнера, в който преди време работел. Митко Иванов живеел и работел в чужбина, преди дни си дошъл за празниците. Успял да се срещне с доста приятели, излизал с различни компании. До ушите на Александров стигнала информация, че Митко флиртува с любовницата му и той се ядосал. Отишъл да търси сметка на съперника си и избухнал скандал. Словесната разправия преминала във физически сблъсък, Каспър извадил нож и намушкал конкурента си. Митко издъхнал преди линейката да дойде. Очевидно обаче жертвата също е проявила агресия, тъй като Каспър също е бил намушкан на няколко места с ножа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    8 2 Отговор
    Няма такава държава! Сега ще го оправдаят, ма до следващата нова година ще ритне камбаната! Дано продължава после години тази вражда!
  • 2 Народът го е казал

    15 0 Отговор
    Който нож вади, о т нож си отива! Дайте поне да видим засуканата булка, дали си е струвало мелето!
  • 3 Fakti

    37 0 Отговор
    В Тази Държава Жандърмата и НСО пазят пристъпниците и бандитите!

    Коментиран от #4

  • 4 1000+

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "Fakti":

    Точно в десетката и на място! Браво!
  • 5 Кой68

    13 0 Отговор
    Оставете ги да се избият......

    Коментиран от #11

  • 6 Анти Български съд.

    28 0 Отговор
    Щял да бъде оправдан бил се отбранявал. А ако българин го беше трупясал, щото се е отбранявал, щяхте да го мотате по съдилища плюс кръвнина да плаща и съден за опит за убийство. Има примери, такива колкото искате. Че даже и заварени в собствения ти дом, да крадът. Кой е с по малкото права в тази държава? Българския гражданин или бай Кюмюр.
  • 7 Шопо

    3 0 Отговор
    Покажете да видим €бл@т@,бе ...
  • 8 Данъкоплатец

    17 0 Отговор
    Нямам желание хора от малцинствата да бъдат пазени от конфликти на лична основа за моя сметка.

    Коментиран от #9

  • 9 criminal

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Данъкоплатец":

    И ние нямаме, ама уви......държавна политика .....
  • 10 0123

    8 0 Отговор
    БХК веднага да защити и оправдае циганина!?!? Аргументите на БХК за оправдаването (етнически ообености и традиций на ромския етнос). С други думи : Оствете ги да се изтрепят бе. Ха-ха-ха ташаци г-жа Балабанова.
  • 11 Бандюга

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кой68":

    Сто пъти им казвах на органите, дето им изкарваме заплатите, да се покрият(кафенце, тоалетна, аварирала патрулка и др.под.) и да ги оставят сами да си разрешават конфликтите в гетата. Естествен подбор, така да се каже. След няколко часа само констатации.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 А мале

    8 0 Отговор
    За УБИЙСТВО го ПУСНАЛИ на другият ден ???
    Е уважаеми “”””Съдии”””” що за подкупни и безкруполни Уро.Ди сте бе ?
    Как спите нощем , като тоз същият джанго по погрешка утре Вас или Ваше дете да заколи ???
    Ааа забравих - децата Ви са в елитни колежи в чужбина , а Вие сте “под охрана “?

    Коментиран от #15

  • 14 малката булка

    2 0 Отговор
    това некъв индийски сериал ли е? щото те са с много серии.
  • 15 22222

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "А мале":

    от твоите уста, пардон пръсти, в божиите уши
  • 16 ажгшн

    2 0 Отговор
    това е сценарий на сапунена опера 9 индийска-евах мааму и съвпадение
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Каспър Ван Дийн

    0 0 Отговор
    От Столипиново
  • 19 гост

    3 0 Отговор
    И в джунглите животните се трепят за една жинста...За справка анимал планет !!!
  • 20 нст

    2 0 Отговор
    жандармерията да се прибират в къщи,нали си имат мешере
  • 21 Ехоо

    2 0 Отговор
    Колко ножа е имало.??? Един или два ,че не става ясно. По скоро е бил един ,щом и убиеца е наръган с “ножа”. Те да не са си го подавали...или Каспър се е наръгал после сам.????
  • 22 Хасан40

    0 0 Отговор
    И кой плаща охраната . От осигуровките на работещия в дюнера или от оня дето бил в чужбина. Колко законен трудов стаж имат тези . И първо преди да отидете да ги вардите /сакън да се не затрие семето им безценно / проверете аджеба законна ли е къщата им и кога последно са си плащали данъците за нея ? И колко здравни е внесъл оня дето лежи в болницата ? Я пускайте жандармеристите да си видят семествата по празниците . Аман от мангалски истории.