Отидете към основна версия

2 809 9

Четири ареста при мащабна акция на МВР в Разградско

  • разград-
  • мвр-
  • престъпност-
  • битова престъпност-
  • конвенционална престъпност-
  • бели лом

Един е задържан за кражба на пари от сградата на кметство, един е с повдигнато обвинение за сводничество и двама - за притежаване на наркотични вещества

Снимка: БГНЕС

Четирима души са били задържани при полицейска операция в Разградско, съобщиха от пресцентъра на МВР. Един е задържан за извършена кражба на пари от сградата на кметството в с. Бели Лом, един е с повдигнато обвинение за сводничество и двама - за притежаване на наркотични вещества.

В хода на операцията са били проверени 515 лица и 353 моторни превозни средства. Установени са 109 нарушения по ЗДвП. Връчени са били 6 наказателни постановления и 132 електронни фиша. Проверени са били 42 търговски обекта, 22 лица от криминалния контингент и такива с наложени мерки за неотклонение.

Полицейските действия са проведени под ръководството на Окръжната прокуратура и са насочени към противодействие на конвенционалната престъпност.

На територията на града са работили четири мобилни групи, 92-ма полицейски служители с 22 автомобила. Изградени са били 5 контролно-пропускателни пункта на входно-изходните артерии на Разград.

По време на специализираната полицейска операция е образувано едно бързо производство и едно досъдебно производство за престъпление, по което процесуално-следствените действия продължават.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини