Last news in Fakti

27 Февруари, 2020 08:11 2 804 9

Четири ареста при мащабна акция на МВР в Разградско

  • разград-
  • мвр-
  • престъпност-
  • битова престъпност-
  • конвенционална престъпност-
  • бели лом

Един е задържан за кражба на пари от сградата на кметство, един е с повдигнато обвинение за сводничество и двама - за притежаване на наркотични вещества

Четири ареста при мащабна акция на МВР в Разградско - 1
Снимка: БГНЕС

Четирима души са били задържани при полицейска операция в Разградско, съобщиха от пресцентъра на МВР. Един е задържан за извършена кражба на пари от сградата на кметството в с. Бели Лом, един е с повдигнато обвинение за сводничество и двама - за притежаване на наркотични вещества.

В хода на операцията са били проверени 515 лица и 353 моторни превозни средства. Установени са 109 нарушения по ЗДвП. Връчени са били 6 наказателни постановления и 132 електронни фиша. Проверени са били 42 търговски обекта, 22 лица от криминалния контингент и такива с наложени мерки за неотклонение.

Полицейските действия са проведени под ръководството на Окръжната прокуратура и са насочени към противодействие на конвенционалната престъпност.

На територията на града са работили четири мобилни групи, 92-ма полицейски служители с 22 автомобила. Изградени са били 5 контролно-пропускателни пункта на входно-изходните артерии на Разград.

По време на специализираната полицейска операция е образувано едно бързо производство и едно досъдебно производство за престъпление, по което процесуално-следствените действия продължават.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разград

    8 2 Отговор
    Мехмед, Онур, Осман и Хасан! Това са малките имена на задържаните! Все пужденци с бг пашапорти!

    Коментиран от #3

  • 2 Симуланти

    8 0 Отговор
    са тия полицаи какво правят измислени акции вместо да отворят сайтовете с обяви и да локализират сутеньорите по обявите на проститутки в ж.к. Орел, а да не говорим за наркоманските свърталища зад военното поделение. Там не само че си държат тревата и амфетите но и редовно си пафкат.
  • 3 Кмета на Разград

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Разград":

    Само ме забравяй, че в този регион и бащата и дядото и прадядото на Мехмед, Онур, Осман и Хасан са живели там и колкото и да не ти се иска имат не по-малко права от местния българин заделен преди има няма 60-100 години.

    Коментиран от #9

  • 4 Гост

    11 0 Отговор
    Кога ще дойде реда на Бойко или ще чакате Испанците да дойдат и да ви покажат как става стига сте арестували мишоци.

    Коментиран от #6

  • 5 Асанчо

    6 1 Отговор
    Ей хайвани да не арестувахте мюфтията бе,те със оджата са големи мошеници.

    Коментиран от #7

  • 6 Рошко

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Те него щели да го арестуват с европейска заповед, щот тука само ще си мечтаем, тиква как да да се арестува сам
  • 7 Рошко

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Асанчо":

    И сюннетчията и той бил вътре
  • 8 Коки

    2 1 Отговор
    Какво общо имат ходжата мюфтията и сюнетчията със статията? За сведение Христос също е бил обрязан, но много от вас не го знаете. Простотията ходи по хората.
  • 9 г-н кмете

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кмета на Разград":

    Искам да ви припомня, че един алкохолик наркоман с български корени, преди около 100 години, изгони от одринска тракия всички българи! искам да ви припомня че българите сме толерантни, понеже не постъпихме като него към мирните хасан, а само към лошите доган! Освен това искам да ви припомня пе империята понеже винаги е очаквала освободителни движения от посока Европа, е заселвала най-големия си боклук тук, за да стане пушечно месо! Желая ви лек ден, и за изборите почерпете избирателите си бахур и варени свински крачета уши!