Отидете към основна версия

16 884 45

Пияна следователка доведе 30 души, за да спаси мъжа си от полицейска проверка

  • пияна-
  • следвателка-
  • стела илиева

Стела Илиева е следовател със 17-годишен стаж в Окръжен следствен отдел – Силистра

Кадър: Нова тв

Софийската градска прокуратура образува досъдебно производство за хулиганство и използване на служебно положение от следовател от Окръжния следствен отдел в Силистра.

През февруари в село Йорданово Стела Илиева е извършила "непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото", съобщават от прокуратурата. Тя е отправила обидни и заплашителни думи към двама полицейски служители от Районно управление - Силистра, които извършвали проверка на водач на автомобил, който бил собственост на следователката.

Тя използвала служебното си положение, за да предотврати отнемането на табелите с регистрационните номера на личния ѝ автомобил.

На 18 февруари, вечерта, около 22 часа, в село Йорданово полицейски служители се опитват да спрат за проверка ето този лек автомобил. Управлявал го е Метин Али от същото село. Водачът не спира на стоп- палка и започва гонка. Метин е хванат, все пак и става ясно, че кара без да има книжка. Колата, пък се оказва собственост на Стела Илиева, която е извикана от заловения шофьор. Следователката идва с около 30 души, според свидетели - в нетрезво състояние.

Стела Илиева е следовател със 17-годишен стаж в Окръжен следствен отдел – Силистра. Живее в село Сребърна. На името на баща ѝ Стоян Илиев, който живее в съседното село Йорданово, има конна база и ферма за щрауси.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 28 гласа.

Свързани новини