Отидете към основна версия

14 778 28

Няма извънредно положение за проститутките във Варна

  • проститутки-
  • извъредно положение

Жриците на любовта търгуват с ласки в местността "Крушките"

Снимка: Shutterstock

Жена сигнализира Varna24.bg, че най-древната професия продължава да се практикува край Варна, въпреки строгите ограничения на извънредното положение.

От коментар, придружен със снимки, става ясно, че жриците на любовта търгуват с ласки в местността "Крушките", в района на гробищен парк "Кантара" край варненския квартал "Аспарухово", а клиентела не липсва.

Коментарът, духовит и с чувство за хумор, за жалост не е първоаприлска шега. Публикуваме го без редакторска намеса:

"С настъпването на пролетта, нейните първи вестителки вече са на постовете си. Навръх епидемията, навръх цялата пандемично- паникьосана обстановка, работливите пчелички на платената любов, не спират да работят.

Някой ще каже, че стига да не си организират соарета за повече от двама, щото нали така казва генерал Мутафчийски, всичко е точно!

Докато малки деца и всички хора, които са далеч от най- древната професия, си стоят кротко вкъщи, ученици са в плен на онлайн обучение, а майки са на ръба на истерията, древният занаят се вихри с пълна сила в местността "Крушките", в района на гробищния парк "Кантара".

Органите на реда твърдят, че всичко е под контрол и ограничителните мерки се спазват, полицията зорко бди...Но над закон и коронавирус, клиентелата на "Крушките" се разраства. Дали от скука или просто "да спасим един бизнес"...поне, но алъш-вериша с плътски ласки, очевидно няма кой да го спре.

Изникват логичните въпроси: Дали тези "дами" са представили декларации, че отиват на работа след табелата "Варна" и дали случайно варненското РЗИ, извършва така "стриктните" проверки за дезинфекция на "оръжията на труда" и "работното място" ? Едва ли ще получим отовор, имайки предвид, че проституцията в България не е легална, но пък всички се радваме на "дамите", когато минаваме по стария път за Бургас.

Встрани от шегата, силно се надяваме да се вземат мерки, че не се знае коя женица ще осъмне с коронавирус, пренесен от вестителките на пролетта и благоверния на дивана".

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.

Свързани новини