Last news in Fakti

28 Ноември, 2021 08:52 9 235 16

Проститутки издържат хитър пицар от Пловдивско, обещавал им брак и любов

  • найден банков-
  • пицар-
  • проститутки

Найден Банков е получил над 30 хиляди лева превеждани чрез система за бързи плащания

Проститутки издържат хитър пицар от Пловдивско, обещавал им брак и любов - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Делото срещу пицаря, който е обвинен в склоняване към проституция ще се гледа по общия ред. Това реши Окръжен съд Пловдив, след като обвиняемият Найден Банков заяви пред магистратите, че иска да бъдат привикани и разпитани свидетелите по делото.

Банков се изправи вчера пред магистратите за това, че в периода 2013 – 2016 е склонявал четири момичета към проституция. След като заминали за Германия, те му пращали пари през различен период от време. До 2017 година той е получил над 30 хиляди лева превеждани чрез система за бързи плащания.

Найден Банков е съблазнявал дамите, като им обещавал брак. Междувременно обаче той е бил вече обвързан. През това време, той е работил като пицар в заведение за бързо хранене. Живеел със съпругата и детето си в Съединение. Родом е от Панагюрище, а по документи за самоличност се води в Пловдив.

Използвайки чара си, той съблазнил няколко дами, с които имал интимни връзки. На всяка една обещавал да се оженят, но му трябвали пари. Така жените се склонили да излязат на улицата и да предложат телата си.

Не след дълго, през 2013 година, труженичките заминали за Германия. Там те проституирали, а парите изпращали на Банков. До 2017 сумата, което е получил надхвърля 30 хиляди лева, Парите били изпратени през различен период от време.

През 2017 година той е бил арестуван. Трафикнюз научи, че още същата година е получил присъда за сводничество. Той е склонил непълнолетно момиче да предлага тялото си на улицата, като отново ѝ е обещавал брак и любов.

На вчерашното заседание 31–годишният Банков заяви, че жените му давали пари защото го обичали и че никога до сега не се е укривал.

Следващото заседание е насрочено за началото на месец януари и ще бъдат призовани свидетели. Делото ще се разгледа по общия ред и при закрити врати, заради факти касаещи интимния живот на обвиняемия и свидетелите.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вижда се

    78 2 Отговор
    Готов е за министър на проституцията !!!!

    Коментиран от #5

  • 2 Гост като гост

    78 2 Отговор
    Като са такива будали кой им е виновен ?
    Човека ги е омайвал, те се влюбили в него.
    Честно и откровено им казал, че няма пари да се оженят, те се нагъзили за него.
  • 3 Сводник

    42 1 Отговор
    под прикритие !
  • 4 чичо Тончо

    33 3 Отговор
    Тоя е поел щафетата от Ванко 1 и Кондьо! Но за 30 000 лева само ще му направят пълна епилация, а тия двамцата Танчето Дончева Майчето Манолова ги измъкнаха с една поправка в закона гласувана в народното събрание лекинко изотзадзе!
  • 5 един от многото

    33 2 Отговор

    До коментар #1 от "вижда се":

    Искаш да кажеш на България , защото тя в момента представлява един голям бардак! Политиците и псевдо бизнесмените са в ролята на Банков , а всички останали в наведено положение , заработват и ги хрантутят! Вчера писаха , че от такава дейност двама братя станали милиардери!
  • 6 Порно

    34 1 Отговор
    За 4 години само 30 бинки комисион? Слаба ракия
  • 7 Мислещ

    25 1 Отговор
    Явно не е бил чак толкова хитър.
  • 8 Ванко 1

    16 2 Отговор
    Ще му се заканят с пръст и ще трябва да обещае повече да не прави така.
    А той да изпрати благодарствени писма до Мая Манолова и Татяна Дончева.
  • 9 ИВАН

    16 1 Отговор
    Доживяхме и такива времена - мунгавели да се базикат и подпичкват с българската държава, но те не са виновни - ние сами предадохме знамето
  • 10 Цако Даков

    12 1 Отговор
    По едно време се обърках. Не разбрах кои са магистратите, кои са магистралките.
  • 11 ФЕЙК

    11 1 Отговор
    Да живей българското БЪРЗОСЪДИЕ, НАЙ-БЪРЗОТО В СВЕТА! Арестували го през 2017 г. съдят го в края на 2021 г. До сега къде е бил и какво е правил?
  • 12 qwerty

    13 1 Отговор
    Глупави жени! Трябвало е него да пратят на улицата!
  • 13 Роза

    7 1 Отговор
    Тези жени толкова ли са били тъпи?!Не разбирам как можеш да повярваш в любовта на човек,който те праща да проституираш!?Ами това не е ли желязно доказателство,че на него не му пука въобще за теб?Наистина-човешката глупост не знае предел!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Мълийй

    1 0 Отговор
    Брейй, къде са тия романтични проститутки бе, дайте няколко насам?! Бивша проститутка - няма такова животно, и щом се съгласяват по какъвто и да е повод доброволно да си отварят краката за пари, проблемът е в главите им, не в пицаря, каруцаря или рицаря! Проститутката си е такава по душа!
  • 16 Зайо Байо

    0 0 Отговор
    А пък при един друг герой от Банкя е обратното. В замяна на къща в Барселона и получил секс от едно клето момиче с бикини !