Отидете към основна версия

7 115 7

Мистериозна катастрофа в Пловдив

  • пловдив-
  • катастрофа

В района нямаше граждани, които да са видели нещо от случилото се, а заведенията и търговските обекти наоколо са затворени

Изключително мистериозна катастрофа е станала на улица "Недялка Шилева“ в пловдивския квартал "Тракия“, предаде Plovdiv24.

Стар джип "Опел Фронтера“ е паркиран с размазана предница на сантиметри от оградата на бившия ресторант "Тони 2000“. Колата изглежда е видяла доста, но тази катастрофа очевидно я е довършило окончателно.

В района нямаше граждани, които да са видели нещо от случилото се, а заведенията и търговските обекти наоколо са затворени заради пандемията от коронавирус. Странното е, че колата явно се е движила в посока улица "Цар Симеон“, завила е в дясно, но е ударена от ляво, което предполага загуба на контрол от страна на шофьора.

От пловдивската полиция съобщиха, че в техните дежурни не е подаван сигнал за катастрофа на въпросното място. Мелето е станало през нощта и в него е участвал само опелът. Водачът си е тръгнал, като дори е имал време да заключи колата и да блокира шофьорското стъкло с отвертка – за да го предпази от кражби.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.

Свързани новини