Отидете към основна версия

5 663 16

Юли Жабата е починалият арестант

  • благоевград-
  • арестант

До преди 3-4 години почти всички босове на наркотици в столицата пазаруваха стока на едро от Ейпъла

Юлиян Б., с прякор Жабата е арестантът, издъхнал в поделението в Благоевград. Причината най-вероятно е инфаркт, тъй като той лекувал сърдечни проблеми отдавна, научи Struma.com. Припомняме, че Жабата влезе в ареста след секретна акция на Гранична полиция в санданското село Бождово.

Тогава в сграда в селото бяха открити 120 килограма марихуана а, пакетирана и подготвена за продажба. На място бяха още Крум Николов – Ейпъла, сочен като един от най- големите трафиканти на марихуана в региона и дори,и още двама санданданчани. с прякорите Големеца и единият от братята Фараони.

Стойността на дрогата бе за стотици хиляди левове . Бандата на Крум Ейпъла бе заловена в момент, в който е товарила пакетираната дрога в камион. Марихуаната била предназначена за износ към Гърция. От години Крум Ейпъла захранва с леката дрога гръцкия град Солун, както и софийския пазар.

До преди 3-4 години почти всички босове на наркотици в столицата пазаруваха стока на едро от Ейпъла, преди да изградят собствени ферми за отглеждане на марихуана. Трупът на Жабата е закаран в моргата за аутопсия ,ще съобщим причината за смъртта.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини