Отидете към основна версия

3 311 18

Вижте как крадец отмъква декоративни храсти в Пловдив (ВИДЕО)

  • крадец-
  • храсти-
  • пловдив

За съжаление, това не е първата подобна постъпка, тъй като често камери в Пловдив хващат в крачка подобни изпълнения

Вандалска постъпка на мъж бе заснета от камера, разположена в близост до строителен обект в Пловдив. От видеото става ясно, че случката се е разиграла вчера, в късните часове на вечерта, съобщи trafficnews.bg.

На кадрите ясно се вижда и как мъж на колело, облечен със светлооразителна жилетка, наподобяваща тези на служителите, отговарящи за сметопочистването на града, се приближава до строителния обект и старателно се оглежда дали наоколо е "чисто".

Веднага след като се убеждава, че наоколо няма никого, вандалът оставя колелото си настрани и крадешком се приближава към красив декоративен храст, разположен на входа на строителния обект. 

След като го отмъква от почвата и го поставя в коша на велосипеда си, мъжът отново се връща към храстите и с все сила успява да открадне още един от тях. Минути след това, доволен от свършената работа, мъжът по живо по здраво изчезва от мястото.

За съжаление, това не е първата подобна постъпка, тъй като често камери в Пловдив хващат в крачка подобни изпълнения. Кражби на цветя от спретнати дворчета пред жилищни блокове, от саксии пред търговски обекти или осакатяване на дръвчета са само част от вандалските постъпки в града на седемте тепета. 

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.

Свързани новини