Отидете към основна версия

32 185 9

Кралица на красотата убита от подгласничка

  • конкурс за красота-
  • бразилия-
  • улита
Убитата Алине

Подгласничка организира убийството на кралица на красотата в град Кариасика в  югоизточната част на Бразилия, съобщи „Дейли мейл“. Наградата за победителката била участие във видеоклип на популярна местна група.
Алини Оливейра (21 г.) победила конкурентката си Адиане Матиас (20 г.) в последния кръг на конкурса. Носителката на короната обаче била намерена простреляна в градината на хотела часове преди началото на снимките за клипа. Изпълнителят на мократа поръчка се оказал Давид Кореа, интимен приятел на подгласничката Матиас.

В схемата участвал и 20-годишният Джюлиер Бастон, танцов партньор на останалата на второ място в конкурса. Той вярвал, че ако дамата му имала шанса да участва във видеото, щяла да направи кариера.

“Беше момент на отчаяние. Искахме да бъдем признати като изпълнители. Адиане е имала споразумение със своя приятел. Тя му казала, че ще се зарадва, ако той направи това вместо нея“, признал танцьорът пред разследващите.

“Те смятат, че Алини им е откраднала нещо, което по право е тяхно. Адиане се е депресирала и е убедила приятеля си да убие Алини, за да докаже любовта си към нея. Надявала се е, че след като съперничката й вече я няма, тя ще бъде извикана на нейно място”, обяснил шефът на местната полиция.

След убийството Бастон е изпратил текстово съобщение на подгласничката Матиас: “Сега може да хапнеш малко шунка на закуска”. В Бразилия думата „шунка” се използва често като евфемизъм на труп.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини