Отидете към основна версия

2 553 1

Пиян-залян направи катастрофа и избяга

  • пиян-
  • катастрофа-
  • избяга-
  • дрегер

23-годишен водач с 3.73 промила алкохол, причинил катастрофа и избягал от местопроизшествието, беше задържан в Етрополе.
Вчера около 9.50 часа в РУП - Етрополе се получил сигнал за пътен инцидент в града на кръстовището на бул. „Руски” и ул. „27 ноември”. Пристигналите на място полицейски служители установили, че няма пострадали, а неизвестен шофьор на лек автомобил „Peugeot” е ударил насрещно идващ „Fiat”, след което напуснал мястото. Незабавно е предприето заграждане и беглецът е установен.
Оказало се, че виновният водач е 23-годишният Г.П., с регистрации за хулиганство и телесни повреди. През 2010 година заради управление на моторно превозно средство  след употреба на алкохол му била отнета и книжката. Това не само че не го спряло да шофира, но се оказало, че младият мъж е седнал зад волана отново стабилно почерпен. Когато го изпробвали с техническо средство, дрегерът отчел внушителните 3.73 промила в издишания въздух. Нарушителят е санкциониран по административен ред. Срещу него е образувано бързо полицейско производство.


 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • 16 тежки катастрофи, един загинал

    През изминалото денонощие на територията на страната са станали 16 тежки катастрофи с един загинал и 25 ранени, съобщиха от СБА. В района на С ...
    08.11.2012
    1 245
    0