Отидете към основна версия

3 952 13

Зловещи подробности за убийството в София. Жена счупила гръбнака на майка си

  • убийство-
  • жена-
  • апартамент-
  • христо смирненски

Обвиняемата К.Б. се опитала да заблуди пристигналите на място правоохранителните органи

Илюстративна снимка, БГНЕС

Изплуваха кошмарни подробности за зверското убийство, извършено на 11.02.2021 в столичния квартал "Христо Смирненски".

За деянието е задържана дъщерята на убитата 74-годишна жена. По искане на Софийска градска прокуратура съдът е наложил мярка за неотклонение „задържане под стража“ на 36-годишната жена.

Междувременно стана ясно, че на 11.02.2021 г. К.Б. нанесла побой на майка си (на 74 години) в апартамента в ж.к. „Христо Смирненски“. В резултат на множеството удари с ръце и крака по тялото възрастната жена е починала.

В хода на разследването са били събрани достатъчно доказателства за авторството на престъпното деяние. По дланите и ходилата на обвиняемата са били установени кръвонасядания и петна от изсъхнала течност, наподобяваща кръв.

От разпити на съседи се разбрало, че около обяд на 11.02.2021 г. от жилището на възрастната жена се чували викове и тропане, което продължило близо два часа.

От протокола за извършен оглед на трупа на пострадалата е видно, че по тялото ѝ имало множество кръвонасядания в областта на главата, гърдите, таза и раменете, както и двустранни фрактури на ребрата. Констатирано е било счупване на гръбначния стълб и разкъсване на черния дроб.

Обвиняемата К.Б. се опитала да заблуди пристигналите на място правоохранителните органи относно действителните обстоятелства за случилото се.

Разследването по случая продължава.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.

Свързани новини