Отидете към основна версия

9 939 17

Синът на Найден Милков остава зад решетките

  • димитър милков-
  • наден милков-
  • меден рудник

Последното провинение на криминално проявения Димитър Милков беше побой над съсед

Небезизвестният дежурен нарушител на реда в Бургас Димитър Милков остава в ареста, след като съдът не е уважил опита на адвоката му да оспори задържането му под стража. 32-годишният бургазлия бе с мярка "задържане под стража" за побой и заплахи над свой съсед. Въззивният съдебен състав напълно сподели доводите на Районния съд и остави зад решетките проблемния син на певеца и участник в създаването на "Първа частна милиция" Найден Милков.

Според магистратите наличието на няколко осъждания за нанасяне на телесни повреди по хулигански подбуди, сочат, че Милков-младши е с нисък праг на задръжки за извършване на тежки противоправни действия.

От регионалното издание "Флагман" припомнят, че едва няколко месеца след като лекари спасиха живота му след тежки изгаряния, бургазлията влезе в нов екшън. На 18.03.2021 г., около 08:00 часа, 36-годишният мъж влязъл в агресивен конфликт със свой 49-годишен съсед от блок 29 в жк „Меден рудник“.

Димитър Милков е криминално проявен и осъждан, има и 4 висящи производства. От доста време той създава проблеми на живущите в комплекса и има трайно утвърдени престъпни навици, и е личност с по-висока степен на обществена опасност от обичайната, посочва още в доводите си Окръжния съд в Бургас.

На 15 февруари т.г. Милков получи 9-месечна ефективна присъда за умишлен палеж на автомобил в жк „Меден рудник“. Няколко месеца по-рано, през октомври 2020 г., той вече бе изписан от болницата след като пострада тежко при инцидент в собствения си дом през юли с.г. Тогава при взрив на газова бутилка в жилището му той бе обезобразен и с опасност за живота.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.

Свързани новини