Last news in Fakti

11 Юни, 2023 11:33 1 690 14

Бургазлия се барикадира в дома си и заплаши да се самоубие

  • бургас-
  • меден рудник-
  • барикадиране-
  • заплаха

Драмата се е разиграла в кв. "Меден рудник"

Бургазлия се барикадира в дома си и заплаши да се самоубие - 1
Снимка: БГНЕС

Близо 9 часа е продължила кризисната ситуация с 37- годишен бургазлия, барикадирал се в дома си и заплашил да се самоубие, поради раздяла с приятелката си. Положителната развръзка настъпила в 09.08 ч. благодарение професионализма на служителите от сектор "Лаборатория" към института по психология на МВР - главен инспектор Яна Узунова и колегата ѝ - Руслан Димитров, цитиран от Burgas24.

В резултат на търпеливите и многочасови разговори с бургазлията, същият е убеден да излезе от жилището си в бл. 57 в к-с “Меден рудник" и е задържан от служители на сектор “специализирани тактически действия" към ОДМВР- Бургас за срок до 24 часа, като предстои да бъде освидетелстван от специалисти от центъра по психично здраве в Бургас.

Кризисната ситуация стартирала в 00:39 ч., когато на тел. 112 е получено съобщение от 37- годишния бургазлия, че има намерение да се самоубие, тъй като приятелката му се разделила с него. Последвали още няколко обаждания от съседи за нарушаване на нощната тишина в района на бл. 57 в к-с “меден рудник", като е констатирано, че мъжът е в неадекватно и агресивно състояние. Същият се барикадирал в дома си на третия етаж във вх. 4 и крещейки през терасата, хвърлял различни предмети. Демонстративно бургазлията се блъскал с бутилка от алкохол в главата, разбил я и с парче от нея, опитал да си пререже гърлото. Впоследствие седнал на външното тяло на климатика и заявил, че ще скочи, като единственото му желание било да види бившата си приятелка. Констатирано е, жената отдавна прекратила отношенията си с него, а спрямо бургазлията е издадена и ограничителна заповед. Това обаче не го отрезвило и той продължавал с опитите да си я върне, задълбочавайки депресионните си състояния. От няколко месеца започнал да приема тежки антидепресанти, които в нощта на 10/11.06. смесил с голямо количество алкохол. Това довело до неадекватното му състояние и проявената самоагресия и противоправно поведение.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 обективен

    16 1 Отговор
    Да се убиеш заради жена трябва си много луд , и трябва сериозно лечение за това .

    Коментиран от #6, #9

  • 2 София Град

    7 3 Отговор
    до Къде ни Докараха Демокрацията

    Коментиран от #8

  • 3 зевзек

    6 1 Отговор
    демокрация бате, и батките не са имунни на лошите и ефекти, демократка станах бате, и искам, искам чудеса, кога е изпята тази песен, още в зората на Прехода, валидна е и до днес
  • 4 Водна шепа вълна

    6 1 Отговор
    за една шепа вълна,,,
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ми той

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "обективен":

    поначало си е луд. Щом жената има ограничителна заповед, значи тоя не е много у ред. Както и тя, щом се е хванала с такъв. Ама всеки си пати от акъла. Преди няколко месеца един от квартала потроши жена си/за него първа, за нея втори и с 2 деца от двама мъже/, тя си изкара ограничителна заповед и малко след като свали гипса, гледаме оня пак го е прибрала. А е наркоман и тя остави първия си мъж в момента, в който той спря да изкарва големите пари и се натресе на наркоманчето. Та не е необходимо да ни информират за дезориентирани хора, без друго виждаме много повече от това, което ни показват по медиите.
  • 7 Д-р Хапчев

    4 0 Отговор
    Какви хапчета е взел?
  • 8 Напротив

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "София Град":

    Не е от демокрацията, а от препаратите, които взимат и им изпържват мозъка.
  • 9 Мнение

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "обективен":

    Ами той си е в психиатрията вече човечеца. Не е с всичкия си жената, която се е хванала с такъв психар, явно се е криел и се е преструвал умело в началото.
  • 10 Пффф

    1 0 Отговор
    Аман от психопати.
  • 11 Роза

    4 0 Отговор
    Доколкото ми е известно,психопатията не се лекува,защото е вродена.Външните обстоятелства само могат да я изострят или намалят,но тя си остава до смъртта.Затова-внимавайте с какви хора се събирате да живеете или да се жените,защото една такава връзка може да провали живота ви или живота на децата ви!

    Коментиран от #12

  • 12 Вярно е

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Роза":

    Поведението на човекът се ръководи от невротрансмитерите, произвеждани в мозъка. Има препарати, но почти е невъзможно да се намери точният, както и дозировката. Освен това имат и много странични действия. С лекарства не може да стане нормален, освен в някаква степен да се подтисне агресията и автоагресията, но........това може да стане с постоянен мониторинг и в психиатрия.....доживотно. Старите хора не са търсили обяснения и да имали определени заключения: "Така го карат", "Криво дърво се оправя, крив човек не" и още много други. Много приказки изприказвах в подкрепа на мнението ти да внимават и да не се надяват, че ще се оправи и да бягат през десет баира в десети.
  • 13 Лорда

    3 0 Отговор
    Да дойде при мен да му изкривя задната порта,ще забрави за жени изобщо !
  • 14 00098

    5 0 Отговор
    Това е копейкин разбрал е че Цонка Ганева му изневерява
    ал