Отидете към основна версия

3 489 11

Джигит шпори в насрещното на натоварен столичен булевард ВИДЕО

  • насрещното-
  • шофиране-
  • бул. брюксел

Тази случай е показателен за това как се спазват правилата за движение у нас. Да не говорим, че най-малкото, което можеше да стори водачът, е да кара поне на аварийни светлини

Илюстративна снимка, БГНЕС

Шофьор с "Ауди" подкара в насрещното на един от най-натоварените столични булеварди "Брюксел", който води към двата терминала на летището.

Случката се развива преди ден, когато столичанинът Владимир Йорданов става свидетел на видяното, записано благодарение на видеорегистратора, който има в колата си, пише glasnews.bg.

Тази случай е показателен за това как се спазват правилата за движение у нас. Да не говорим, че най-малкото, което можеше да стори водачът, е да кара поне на аварийни светлини.

Само преди ден "колега" на шофьора от столицата, задръсти с БМВ-то си натоварен пловдивски булевард. В града под тепетата не спират да се чудят как точно водачът е постигнал този ефект.

Очевидно е, че от ул. "Капитан Райчо" той е завил наляво по абсурден начин, но което е още по-абсурдно, е стигнал чак до следващия светофар в насрещната лента.

"Или е пиян на мотика, или е друсан като животно", смятат едни. Според други "човекът току-що се е върнал от Англия" и трябва да бъдем по-благосклонни към действията му.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.

Свързани новини