Last news in Fakti

11 Април, 2023 08:41 2 472 10

Адв. Пламен Димитров: Показанията на Семерджиев, че не той е шофирал, за мен е лошо изградена стратегия

  • пламен димитров-
  • георги семерджиев-
  • стратегия-
  • шофиране

„Вещите лица доказват кой е шофирал. Първоначалните му показания са, че е бил отвлечен, сложен в багажника. На последното заседание по делото стана ясно, че той се е запознал с момче и момиче в Instagram. Направили са среща в заведение за бързо хранене до НДК. След това момчето изчезна. Станаха две момичета", обяснява адвокатът на семейството на Хариет Стефанович 

Адв. Пламен Димитров: Показанията на Семерджиев, че не той е шофирал, за мен е лошо изградена стратегия - 1
Снимка: Нова телевизия

Показанията на Георги Семерджиев, че не той е шофирал, а две момичета от Instagram са правили тест драйв, за медиите е новина, а за мен е лошо изградена стратегия. Това заяви в студиото на „Здравей, България” Пламен Димитров, адвокат на семейството на Хариет Стефанович, която загина в тежката катастрофа на булевард „Черни връх”.

„Вещите лица доказват кой е шофирал. Първоначалните му показания са, че е бил отвлечен, сложен в багажника. На последното заседание по делото стана ясно, че той се е запознал с момче и момиче в Instagram. Направили са среща в заведение за бързо хранене до НДК. След това момчето изчезна. Станаха две момичета. Той твърди, че ги е познавал само от Instagram. Но в един момент реши да даде имената и ЕГН-то на тези, които уж не е познавал. Съдията поиска листче от него с данните, за да се провери дали тези хора наистина съществуват”, допълни защитникът.
По думите му при извършената проверка се оказа, че МВР не разполага с подобни данни за тези лица и съдът отхвърли това твърдение. „Не мисля, че поисканото изменение на мярката за неотклонение ще бъде отменена от някой съд пред произнасяне на присъда. Вероятно това е тактика и ход, за да се отложи заседанието по делото на 21. Това трябва да се разгледа от Апелативен съд, а наближават празници и никой съд няма да работи”.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много нагъл тоя бе...

    22 0 Отговор
    също като дядо си.... жалко, че няма вече смъртно наказание... щеше да е подходящо за този наглец...
  • 2 честен ционист

    21 0 Отговор
    Тази стратегия винаги работи. Я вижте убиецът на Милен Цветков, още го влачат по съдилищата и няма категорична присъда, той ли е шофилрал, или не. И това след като потърпевш е известна публична личност, представете си за тия двете провинциални момичета, кой ще се загрижи..
  • 3 Ако

    7 0 Отговор
    мине ! И ако намери някой много закъсал да му лежи присъдата срещу богато възнаграждение , уж той е шофира !
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 1 Отговор
    АААА,Дали е доказано,че той е шофирал???Ако е доказано,че е той няма какво да го спаси.ще си плати и ще си отлежи и това го заслужава!Всъщност има свидетел ,таксиджия,който би трябвало да го е видял.Когато има катастрофа винаги има и други замесени,ако не е самокатастрофа или самоубийство с кола.Като му гледам лицето най вероятно той е карал,ноо такива като него вече има ........МНОГО....И повечето са деца на........един дето казва,че не бил на семерджиев.....Ако не е на генерала....Защо го пази цялата полиция???Тебе пази ли те,нашата милиция или мене и фамилия???
  • 5 сигурно

    11 0 Отговор
    Срещу чувал с евра ще сключи споразумение със съда и ще е осъден условно.
  • 6 Жалка работа

    7 0 Отговор
    Пуснете го тоя за да му теглят куршума.
  • 7 айде стига

    7 0 Отговор
    Пускайте го!!! На лицето му е изписано, че това е едно невинно обвинено момче, което винаги е готово да се притече на помощ на възрастен човек, да го преведе през кръстовище или да му носи торбичките до 20 я етаж. Момче винаги учтиво и поздравяващо околните.

    Коментиран от #8

  • 8 Потребител

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "айде стига":

    Толкова надрусан, че малко преди катастрофата е зареждал на бензиностанция и не си е платил сметката, не защото няма пари, а защото е дрогиран до козирката, и се чудя сега, когато не е на свобода каква ли абстинеция го е хванала, личи му по измислените глупости и по бледият фейс...
  • 9 Семерджукев

    1 0 Отговор
    Ей татоирана мадама,/С/ лично мога да ти обясня нещо!
  • 10 ШАРО

    2 0 Отговор
    БАНДИТА ЛЪЖЕ ...СЪДЪТ МУ ВЯРВА...ЩО Е ТО-.........................................................................1