Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 12:24 1 486 8

Хванаха пияна зад волана 28-годишна дама от Дългоделци

  • дългоделци-
  • алкохол-
  • шофиране

Общо трима водачи, седнал зад волана след употреба на алкохол, са установени при полицейски проверки вчера в областта

Хванаха пияна зад волана 28-годишна дама от Дългоделци - 1
Снимка: БГНЕС

28-годишна пияна шофьорка от село Дългоделци е задържана в ареста в Монтана, предаде БНР. Общо трима водачи, седнал зад волана след употреба на алкохол, са установени при полицейски проверки вчера в областта.

Пияната шофьорка е установена при проверка вчера, след 17 часа, на път Е-79 в посока към село Вереница. 28-годишна жителка на село Дългоделци е карала "Опел Зафира", с 2.74 промила алкохол в издишания въздух, установени с техническо средство алкотест По случая е извършен оглед и автомобилът е иззет от органите на МВР.

Около 19.30 часа при извършване на контрол по безопасност на движението от екип на участък Медковец в с. Расово е спрян за проверка лек автомобил "Мицубиши Спейс" със софийска регистрация, управляван от 42-годишен водач от Дупница. При направената на водача проба с техническо средство дрегер са отчетени 2,59 промила алкохол в издишания от него въздух. На нарушителя са съставени 2 акта по ЗДвП.

По случая е извършен оглед с цел изготвяне на оценъчна експертиза и заплащане на стойността му от нарушителя. Към 11 часа, снощи, още един пиян шофьор е установен. В с. Долни Цибър служители на участък Вълчедръм извършили проверка на лек автомобил "Опел Инсигния" с монтанска регистрация.

При проверката е установено, че 25-годишният водач от същото село е неправоспособен, както и че управлява под въздействието на 2,11 промила концентрация алкохол в издишания въздух, отчетени с дрегер. Съставени са му 2 акта по ЗДвП.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И кава

    15 0 Отговор
    дама е тая пияната ?
  • 2 Вскичи ев.....жен.....Дърлюги,

    3 0 Отговор
    Ст ЕДНА СТОКА
  • 3 Боруна Лом

    4 1 Отговор
    ВЕЧЕ СТАНА ВИНОТО И ЯКОО
  • 4 УРА,,УРА

    14 0 Отговор
    Пияните селянки дами ли вече да ги наричаме?
  • 5 123456

    8 0 Отговор
    Дама от Дългоделци - е те тава треа да е Вук , баце !
  • 6 Никола Гешев

    6 1 Отговор
    Във всички села( български, турски, цигански)без изключение местните пият и карат. А поне половината млади и се дрогират с евтина дрога. Впрочем по време на "развитият" социализъм дядовците и бащите им също караха пили. За справка през 1988 г. жертвите на ПТП в Бългаеия са 1231 човека. При 5 пъти помалко автомобили!
  • 7 Аууу

    8 0 Отговор
    Дама била, видиш ли?!
    Изискана сигурно...аристократка! Графиня или баронеса?

    Коментиран от #8

  • 8 Не позна

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Аууу":

    Селска Царица е!