Отидете към основна версия

29 019 21

Алкохолизиран ихтиманец счупи три чифта белезници

  • ихтиманец-
  • счупи-
  • три чифта белезници

В алкохолно опиянение  ихтиманец с инициали Я.Г.  счупил три чифта белезници в полицейския арест. 32-годишният мъж запивал до късно през нощта срещу 6 февруари в компанията на свой приятел. В един момент под въздействие на изпитото голямо количество алкохол, другият си спомнил, че жена му, която наскоро го била напуснала, живее при родителите си в близкия блок.

Двамата приятели по чашка спонтанно взели решение да се отбият при нея и да й поискат обяснение. Започнали да ритат по вратата на жилището и само няколко минути по- късно вече сипели заплахи и закани по адрес на жената и родителите й, които потърсили помощ от полицията.

Пристигайки на място, служителите на реда предприели действия по възстановяването на реда и предотвратяването на конфликта. За разлика от изоставения си другар, Я.Г. се настървил още повече от намесата на униформените, започнал да ги ругае и обижда. След като го задържали и отвели в районното управление, стабилно почерпеният ихтиманец не се вразумил ни най-малко, започнал да усуква белезниците и така до сутринта скъсал три чифта.

След като му бил съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство, още същия ден той се изправил пред съда, където му била наложена административна санкция в размер на 300 лева. по случая в РУП- Ихтиман е образувана преписка.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини