Отидете към основна версия

3 654 20

Росен Йорданов за жестокото убийство в София: Подготовката е била сериозна. Има въпроси, на които не открих отговор

  • росен йорданов-
  • убийство-
  • софия-
  • план-
  • въпроси

"Съучастникът е погребален агент. Със сигурност е имало опит да се измъкне и още нещо от жертвата. При всички положения действията са били насочени към това жертвата да не оживее”, смята криминалният психолог

Снимка: bTV

Подготовката, която личи от взимането на фалшиво име, премерените действия в изтезанията, изнасянето на личната карта и телефона извън страната – всичко показва, че това е организирано престъпление. Така криминалният психолог Росен Йорданов коментира пред bTV жестокото измъчване и убийство на 49-годишен мъж в София, цитиран от novini.bg.

Припомняме, че Софийски градски съд остави в ареста двамата обвиняеми – сина на бившия финансов министър Стоян Александров и погребален агент от София.

„Съучастникът е погребален агент. Със сигурност е имало опит да се измъкне и още нещо от жертвата. При всички положения действията са били насочени към това жертвата да не оживее. Подготовката за жестокото убийство е била доста сериозна”, смята той.
Експертът подчерта още: „Прилича на добър план. Има въпроси, на които не открих отговор, например напускането на границите на България. Когато двамата извършители се прибират обратно от Сърбия, не знам как единият е успял да се върне в страната.”

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.

Свързани новини