Отидете към основна версия

3 521 14

Нападнаха лекар в Спешната помощ в Хасково заради направена забележка

  • нападение-
  • лекар-
  • спешна помощ-
  • хасково-
  • забележка

Двамата мъже чакали свой близък в коридора на отделението. Там обаче те крещели и се смеели, което накарало дежурният лекар да им направи няколко забележки

Снимка: БГНЕС

Двама мъже нападнаха лекар в Спешната помощ в Хасково. Причината за агресията-медикът направил забележка заради силен шум, предават от БТА.

Сигналът е получен в четвъртък в 20:15 ч. На място незабавно е изпратен автопатрул, който установил, че двамата мъже чакали свой близък в коридора на отделението. Там обаче те крещели и се смеели, което накарало дежурният лекар да им направи няколко забележки.
Когато шумът станал нетърпим и започнал да пречи на работата в отделението, докторът опитал да ги изведе извън сградата. Тогава единият от мъжете, на 46-години, го обидил, а по-младият, на 18 години, го ритнал в бъбреците и ребрата.

Двамата са отведени в районното управление, където са тествани за алкохол. Пробата на 46-годишния е отчела 1,12 промила в издишания въздух. 18-годишният пък е бил задържан до 24 часа, допълниха от полицията.

По случая е образувано бързо производство за причиняване на телесна повреда по време на изпълнение на служебните задължения, съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.

Свързани новини