Отидете към основна версия

4 961 38

Патриша Тийвс е нападнатата от Христо Шопов съседка

  • патриша тийвс-
  • наум шопов-
  • побой-
  • полиция

Предстои повдигане на обвинения и на Христо Шопов, и на жена му

Снимка: БНТ

Задържаха актьора Христо Шопов. Причината - заплашил жена с оръжие след спор между съседи в София. Съпругата му Марияна е участвала в побой над жената. Има видеозапис на случката.

Предстои повдигане на обвинения и на Христо Шопов, и на жена му, предава Bulgaria On Air.

Жената, която твърди, че е заплашена с пистолет от Шопов, е заснела спречкването. Видеото е предадено на разследващите. Нападнатата Патриша Тийвс, която е от Люксембург, живее в съседство на Христо и Мариана Шопови в столичния кв. "Малинова долина" от няколко години.

Твърди, че отношенията ѝ с тях отдавна са обтегнати заради спор за кучета. Сега скандалът започнал заради паркиране. Според жената, освен че я заплашил с пистолет, Христо Шопов и я ударил с юмрук.

"Нейният съпруг, с когото не съм говорила преди, дойде с пистолет и го насочи на 5 см от лицето ми и ми каза, че ще ме застреля. Аз записах това и те (Христо Шопов и Мариана Станишева - бел.ред) се ядосаха. Искаха да ми вземат телефона. Дойдоха навън и ме нападнаха, за да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари с юмрук в лицето", разказа Патриша Тийвс.

По думите ѝ това е първият случай, в който се е наложило да повика полиция, въпреки дългото неразбирателство. Според Тийвс причината за междусъседската вражда е това, че тя е чужденка.

Заместник-главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев обясни, че сигналът е подаден в полицията около 1 часа след полунощ.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 14 гласа.

Свързани новини