Отидете към основна версия

1 344 5

Спецакция на полицията в Шуменско

  • спецакция-
  • полиция-
  • шуменско

Проверяват пунктове за черни и цветни метали, търговски обекти, автоморги и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва дейност, свързана със законови нарушения

Илюстративна снимка, БГНЕС

Специализирана операция, насочена към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони и квартали се провежда в Шуменско, съобщиха от полицията.

Проверяват пунктове за черни и цветни метали, търговски обекти, автоморги и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва дейност, свързана със законови нарушения.

В резултат на засиления контрол и поредиците от специализирани полицейски операции се отчита намаление на престъпността през 2022 г. в Шуменска област в сравнение с предходната година.

Това каза пред журналисти директорът на ОД на МВР в Шумен старши комисар Георги Гендов при провеждането на специализирана операция в областта в края на януари 2023 г.

Областната дирекция на МВР отчете спад на престъпленията и увеличение на разкритите криминални деяния през миналата година.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.

Свързани новини