Отидете към основна версия

2 838 3

Трима с опасност за живота след катастрофа

  • двама-
  • опасност за живота-
  • катастрофа

Шофьорът е неправоспособен и е с най-леки наранявания

Автомобил самокатастрофира в дърво, трима са с опасност за живота, а шофьорът е също ранен, но без опасност за живота. Четиримата са настанени в болницата в Бургас. На 24.03.т.г. около 03.20 ч. на пътната отсечка Поморие – Ахелой, на около 400 м. от кръстовището за с. Каменар, по неустановени до момента причини, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, лек автомобил „BMW 318 I”, с ямболска регистрация. 

Автомобилът е управляван от неправоспособния водач – С.А., 21 годишен от Поморие. Колата е пътувала от Поморие за Ахелой. При пристигане на полицейските служители от „Пътна полиция”, С.А. е бил извън автомобила, а на задната седалка се намирали : 27 годишния Т.Т., 19 годишния Ф.Й. и 19 годишния А.С., и тримата от Поморие.

Четиримата пострадали са настанени за лечение в МБАЛ – Бургас - С.А. – в отделение „Ортопедия” със счупена подбедрица, без опасност за живота, Т.Т. в „Реанимация” с непосредствена опасност за живота, Ф.Й. в „Реанимация”, с опасност за живота и А.С. в „Неврохирургия”, с опасност за живота. От четиримата потърпевши е взета кръв за химичен анализ. Работата по случая продължава.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • 19 тежки катастрофи, 24-има ранени

      Трима души са с опасност за живота след катастрофи, съобщиха от МВР.   Тежките пътни произшествия през изминалото денонощие ...
    25.03.2014
    8 392
    1
  • 16-годишен загина при катастрофа

    16-годишно момче е загинало при пътен инцидент край Долна баня, съобщиха от МВР. Снощи около 19.05 часа в РУП- Костенец е постъпил сигнал за пъ ...
    24.03.2014
    2 348
    0