Last news in Fakti

24 Март, 2014 12:23 2 830 3

Трима с опасност за живота след катастрофа

  • двама-
  • опасност за живота-
  • катастрофа

Шофьорът е неправоспособен и е с най-леки наранявания

Автомобил самокатастрофира в дърво, трима са с опасност за живота, а шофьорът е също ранен, но без опасност за живота. Четиримата са настанени в болницата в Бургас. На 24.03.т.г. около 03.20 ч. на пътната отсечка Поморие – Ахелой, на около 400 м. от кръстовището за с. Каменар, по неустановени до момента причини, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, лек автомобил „BMW 318 I”, с ямболска регистрация. 

Автомобилът е управляван от неправоспособния водач – С.А., 21 годишен от Поморие. Колата е пътувала от Поморие за Ахелой. При пристигане на полицейските служители от „Пътна полиция”, С.А. е бил извън автомобила, а на задната седалка се намирали : 27 годишния Т.Т., 19 годишния Ф.Й. и 19 годишния А.С., и тримата от Поморие.

Четиримата пострадали са настанени за лечение в МБАЛ – Бургас - С.А. – в отделение „Ортопедия” със счупена подбедрица, без опасност за живота, Т.Т. в „Реанимация” с непосредствена опасност за живота, Ф.Й. в „Реанимация”, с опасност за живота и А.С. в „Неврохирургия”, с опасност за живота. От четиримата потърпевши е взета кръв за химичен анализ. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    1 0 Отговор
    Следващия път едва ли , ще имат такъв късмет!
  • 2 Stefan Todorov

    1 0 Отговор
    Прост народ сме...Няма един път по който да тръгнеш и да няма поне 5 паметника за станали смъртни случаи и пак продължават да карат "BMW-та" разни-гъзета,неправоспособни и т,н.Къде ни остана културата,възпитанието колегиалноста господа водачи на МПС?
  • 3 ярослав станчев

    0 0 Отговор
    Като гледам колицата как е центрована в дървото,шофьора или е заспал или е бил под въздействие.