Отидете към основна версия

914 4

Рангел Бизюрев отрича друг да е удрял Димитър Малинов

  • рангел бизюрев-
  • димитър малинов-
  • убийство-
  • цалапица

24-годишният мъж е починал при задавяне с кръв, тъй като е загубил гълтателния си рефлекс, след като изпаднал в травматична кома

Единственият обвиняем по делото за убийството на Димитър Малинов от Цалапица Рангел Бизюрев обяви пред съда, че няма друг участник в побоя над Малинов.

Това се случва, след като вчера съдът изслуша таен свидетел, който твърди, че в побоя над убития е участвал и един от братята близнаци Динкови, обвинени в укривателство – Борислав Динков.

Съдът изслуша днес и съдебните лекари, извършили тройната медицинска експертиза на тялото на Димитър Малинов.

Заключението от експертизата е, че причина на смъртта са счупени носни кости от удари с твърд тъп предмет. Съдебните лекари са категорични, че травмата не е причинена от падане.

24-годишният мъж е починал при задавяне с кръв, тъй като е загубил гълтателния си рефлекс, след като изпаднал в травматична кома.

Експертите не отхвърлят възможността травмата да е причинена и от удари в дърво или бетонен стълб. Според съдебните лекари Малинов е имал шанс да оживее, ако му е била оказана навременна медицинска помощ в болнично заведение.

След показанията на тайния свидетел майката на Димитър Малинов Атанаска Бакалова поиска делото да бъде върнато и да бъдат повдигнати нови обвинения срещу Борислав Динков, предава бТВ.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини