Отидете към основна версия

2 965 4

Една легенда на 50 (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • кайли миноуг

Австралийската звезда Кайли Миноуг все още е в играта

Снимки: БТА/АР

От тийн сензация в телевизионна сапунена опера до една от кралските особи в поп музиката, с тридесетгодишна кариера зад гърба и над 80 милиона продадени копия от записите й, преборила рака на гърдата - австралийската звезда Кайли Миноуг навършва 50 години и все още е "в играта", пише в. Daily Express.

Миноуг е родена на 28 май 1968 г. в Мелбърн, Австралия. Бъдещата звезда опровергава критиците, които в началото я наричат "пеещо вълнисто папагалче" и успява да се наложи като звезда от световна величина и като един от най-продаваните австралийски изпълнители. Статутът й на международен секс символ също е неоспорим.

Кайли е само на 11 години, когато се снима в телевизионната поредица "Skyways". Бъдещата звезда обаче е най-известна с ролята си в сапунения сериал "Съседи", в който си партнира с друг популярен австралийски изпълнител - Джейсън Донован. Екранният роман на двойката се пренася и в живота, но не продължава дълго. През 1988 г. Миноуг и Донован записват хитовия си дует "Especially For You", оглавил чартовете в Европа и Австралия.

Музикалната кариера на Кайли Миноуг започва през 1987 г., когато австралийката записва кавър на парчето "Loco-Motion" на Литъл Ива със заглавието "Locomotion".

Във Великобритания за последен път певицата оглавява чартовете през 2003 г. със сингъла "Slow", преди да се завърне на върха през април тази година с албума "Golden".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини