Last news in Fakti

28 Октомври, 2015 03:30 1 442 0

Кайли Миноуг ще запали коледните светлини в Лондон

  • кайли миноуг-
  • светлини-
  • лондон

Така се открива празничния сезон във Великобритания

Австралийската певица Кайли Миноуг ще запали празничните светлини в Лондон, давайки началото на коледните празници, съобщи “Evening Standard”.

47-годишната певица ще направи това на празнична церемония на „Оксфорд Стрийт“. Събитието ще се проведе на 1-ви ноември, с което ще се сложи началото на сезона на празнично пазаруване в Лондон.

В социалната мрежа Twitter певицата написа: „Нещата започват да стават много коледни. Вече не мога да чакам. Ще ви видя там“.

По време на церемонията компания на Миноуг ще правят радиоводещият Дейв Бери и диджей Лиза Сноудън. През минали години празничните светлини в Лондон са били запалвани от звезди като Спайс Гърлс и Роби Уйлямс.



 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА