Отидете към основна версия

27 528 15

Сандра Бълок приключва със секса

  • сандра бълок-
  • актриса-
  • кино-
  • роли-
  • секс-
  • романтични сцени-
  • клауза в договора

Актрисата повече няма да се снима в романтични сцени

Снимка: shutterstock

Холивудската звезда Сандра Бълок приключва със секса! Но, само в киното.

Актрисата от новата лента Ocean's Eight - която доразвива историята за прочутата банда на Оушън, показвайки света на изкусните обирджии през женските очи — е подписала специална клауза в договора си за тази, а и за всички следващи продукции, в които участва оттук нататък. Според слуховете от самото начало на кариерата си тя не е фен на интимните сцени, в които идеята е да се вихри в спалнята с екранните си партньори.

"Не съм жена, която би казала: Ще се снимам като сексуална дива, защото ще изглеждам добре! Не искам да знам кои са най-добрите ми ъгли за снимане гола. Не искам да виждам това. Не искам да го чувам. Няма да го направя във филм“, обяви наскоро Бълок.

53-годишната звезда признава, че всичко в кариерата ѝ е "битка", защото никога не е била заинтересована от конвенционални романтични роли.

"Всичко беше борба. Винаги ще бъде борба. Казвала съм много пъти: "Не мога ли да не бъда героиня в типичния разказ за момичето, спечелващо момчето? Ако има романтична сцена, не може ли тя да бъде смешна?'', казва Бълок.

Въпреки че успя да си спечели име в света на киното именно с множеството романтични роли, тя признава, че винаги е имала желание да се "бунтува" срещу това да е "предопределена" да играе в такива филми.

"Аз съм едно чудато мъжко момиче, което е полугерманка. В кръвта ми е да се бунтувам. Но бях поставена при такива условия, за да успея. Трябваше да поема отговорността да бъда част от това", допълва актрисата.

Звездата, която е майка на 2 деца - 8-годишен син на име Луи и 6-годишна дъщеря - Лайла, на 6 години, споделя, че винаги се е чувствала "безопасно" в комедии.

Преди години Сандра Бълок беше най-високоплатената актриса в света. Този факт, както самата тя не веднъж е заявявала, я карало да се чувства зле.

„Когато спечелих първия си голям хонорар, хората не ми казаха: "Браво на теб!”, а бях атакувана на всички нива. Трудно е да се наслаждаваш, когато другите ти създават усещането, че не го заслужаваш”, заключи Сандра Бълок.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини