Отидете към основна версия

3 279 2

И Майкъл Дъглас се отдаде на телевизията (ВИДЕО)

  • майкъл дъглас-
  • netflix-
  • катрин зита-джоунс-
  • улиците на сан франциско-
  • методът комински

Носителят на "Оскар" е звездата в нов комедиен сериал на Netflix

Снимки: БТА/АР

Носителят на две награди "Оскар" Майкъл Дъглас отдавна не се бе появявал в комедия, но сега изпълнява главна роля в новия комедиен сериал на Чък Лори "Методът Комински", който Netflix пусна днес, съобщи Contactmusic.

В новия сериал, чийто сценарий е написан от Чък Лори, автора на "Двама мъже и половина" и "Теория за Големия взрив", Дъглас е в образа на три пъти разведения преподавател по актьорско майсторство Санди Комински. Запитан дали си е представял да води живот като този на Комински, актьорът отговори: "Трябва да накарам хората да повярват, че аз съм Санди, но не в реалния живот".

"Санди е добър преподавател по актьорско майсторство - поясни Майкъл Дъглас. - Кариерата му и семейният му живот обаче не вървят по пътя, по който той се надявал да тръгнат. Той е изцяло погълнат от преподаването."

Майкъл не се беше снимал в сериал, откакто напусна криминалната драма "Улиците на Сан Франциско" през 1976 г.

Междувременно стана ясно, че Катрин Зита-Джоунс вече не смята за романтично да поделя честването на рождения си ден заедно със съпруга си и занапред възнамерява да празнува отделно.

Четиридесет и девет годишната Зита-Джоунс и 74-годишният Дъглас са родени на 25 септември, но тя иска да посвети единствено на себе си този ден от годината.

"Звучеше много романтично да празнуваме едновременно рождените си дни навремето, когато за пръв път се срещнахме - каза Майкъл. - Но Катрин вече иска да има свой специален ден, свое собствено време".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини