Last news in Fakti

25 Януари, 2018 01:29 2 292 2

Netflix изгуби милиони заради палавия Кевин Спейси (ВИДЕО)

  • netflix-
  • къща от карти-
  • кевин спейси-
  • антъни рап-
  • нетфликс

Разтрогването на договора със звездата е струвало на интернет платформата 39 милиона долара

Netflix изгуби милиони заради палавия Кевин Спейси (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Интернет платформата Netflix е претърпяла непредвидена загуба от 39 милиона долара след разтрогването на договора с актьора Кевин Спейси, обвинен в сексуални посегателства, съобщи Contactmusic.

От Netflix са информирали своите инвеститори за неочаквания разход, свързан с прекратяването на снимките на епизодите от сериала "Къща от карти" и спирането на биографичния филм за Гор Видал "Gore". И в двете продукции играеше Кевин Спейси.

Според списание Variety снимките на "Къща от карти" ще бъдат възобновени в началото на тази година.

Работата над шестия и последен сезон на телевизионния сериал беше преустановена през октомври, след като актьорът Антъни Рап обвини Кевин Спейси, играещ главна роля в поредицата, в сексуални посегателства.

Събитията се били случили преди 30 години, когато Рап бил непълнолетен. Самият Спейси се оправда, че ни си спомня за инцидента, но призна своята хомосексуалност.

Netflix изгуби милиони заради палавия Кевин Спейси (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луд е

    7 0 Отговор
    Преди 30 години - 86-87г ? Този Рап луд ли е ?
  • 2 американски гении

    5 0 Отговор
    Не е луд, алчен е за внимание и пари......сетил се кога да го обвинява, след 30 години, егати смешника. Луди са тия дето ще изгонят Спейси заради подобни голословни обвинения, ТЪЙ ЧЕ ДА ГУБЯТ ПАРИ КАТО ИМ Е ТОЛКОЗ АКЪЛА.