Last news in Fakti

16 Ноември, 2018 20:20 3 072 2

И Майкъл Дъглас се отдаде на телевизията (ВИДЕО)

  • майкъл дъглас-
  • netflix-
  • катрин зита-джоунс-
  • улиците на сан франциско-
  • методът комински

Носителят на "Оскар" е звездата в нов комедиен сериал на Netflix

И Майкъл Дъглас се отдаде на телевизията (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Носителят на две награди "Оскар" Майкъл Дъглас отдавна не се бе появявал в комедия, но сега изпълнява главна роля в новия комедиен сериал на Чък Лори "Методът Комински", който Netflix пусна днес, съобщи Contactmusic.

В новия сериал, чийто сценарий е написан от Чък Лори, автора на "Двама мъже и половина" и "Теория за Големия взрив", Дъглас е в образа на три пъти разведения преподавател по актьорско майсторство Санди Комински. Запитан дали си е представял да води живот като този на Комински, актьорът отговори: "Трябва да накарам хората да повярват, че аз съм Санди, но не в реалния живот".

"Санди е добър преподавател по актьорско майсторство - поясни Майкъл Дъглас. - Кариерата му и семейният му живот обаче не вървят по пътя, по който той се надявал да тръгнат. Той е изцяло погълнат от преподаването."

Майкъл не се беше снимал в сериал, откакто напусна криминалната драма "Улиците на Сан Франциско" през 1976 г.

Междувременно стана ясно, че Катрин Зита-Джоунс вече не смята за романтично да поделя честването на рождения си ден заедно със съпруга си и занапред възнамерява да празнува отделно.

Четиридесет и девет годишната Зита-Джоунс и 74-годишният Дъглас са родени на 25 септември, но тя иска да посвети единствено на себе си този ден от годината.

И Майкъл Дъглас се отдаде на телевизията (ВИДЕО)

"Звучеше много романтично да празнуваме едновременно рождените си дни навремето, когато за пръв път се срещнахме - каза Майкъл. - Но Катрин вече иска да има свой специален ден, свое собствено време".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кико

    1 0 Отговор
    Тоя е голям!

    Коментиран от #2

  • 2 тврдомер

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кико":

    Голям голям ама Зита от пет шест години все депресирана ходи.