Отидете към основна версия

2 503 5

Сър Елтън Джон: Извинявай, Флорида

  • елтън джон-
  • турне-
  • сащ-
  • флорида

Музикантът поиска прошка за отменените концерти в щата

Снимка: БТА/АР

Сър Елтън Джон се извини пред феновете в социалните мрежи, след като отмени два свои концерта във Флорида заради ушно възпаление, съобщи Contactmusic.

Седемдесет и една годишният певец постна на страницата си в Instagram дълго послание с извиненията си, след като отмени два концерта в Орландо и Тампа. Той обеща скоро да се завърне на сцената.

"Приемам антибиотици срещу ушната инфекция и се очакваше тя да отшуми навреме, за да изнеса концерта в Орландо", е написал сър Елтън Джон. "Пътувах до залата, подготвяйки се за шоуто, но преди да се кача на сцената, имах консултации с лекари и реших да се вслушам в съветите им. Те казаха, че не съм достатъчно здрав за планирания концерт. С влошения си слух и болките в ушите нямаше да мога да изнеса шоуто, което феновете заслужават. Трудно бе да взема подобно решение. Трябва да почивам няколко дни, за да може възпалението да отшуми напълно. Двата концерта ще бъдат пренасрочени. Обещавам да се завърна колкото е възможно по-скоро на сцената и се извинявам за всички неудобства. Благодаря на феновете за подкрепата им".

Планирано е следващият концерт от турнето на Елтън Джон да се състои утре в Атланта.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини