Last news in Fakti

2 Октомври, 2018 23:29 2 372 4

Сър Елтън Джон го удари на благотворителност (ВИДЕО)

  • бърни топин-
  • елтън джон-
  • търг-
  • спин-
  • мерилин монро-
  • принцеса даяна

Текстове на песни на британската легенда отиват на търг

Сър Елтън Джон го удари на благотворителност (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Текстовете на някои от най-големите хитове на сър Елтън Джон - "Rocket Man", "I'm Still Standing" и версията на "Candle in the Wind" за погребението на принцеса Даяна, ще бъдат изложени на търг, тъй като дългогодишният сътрудник на британския музикант реши да почисти архивите си, предаде Reuters.

Бърни Топин, който стои зад повече от 40 хитови песни на сър Елтън, продава колекцията си от оригинални текстове, както и придружени с цветни илюстрации версии на някои композиции, като "Bennie and the Jets" и "Yellow Brick Road".

За написания отново на пишеща машина и с анотации текст на песента "Candle in the Wind", която Джон изпълни на погребението на принцеса Даяна в Лондон през 1997 г., се очаква да бъдат платени между 10 000 и 15 000 долара на търга в "Хард рок кафе" в Ню Йорк на 9 ноември.

Първоначалната версия на песента е написана през 1973 г. като ода за Мерилин Монро. Новата й версия от 1997 г. обаче става вторият най-продаван сингъл на всички времена.

Сър Елтън Джон го удари на благотворителност (ВИДЕО)

Топин предлага за продажба също програма за погребението на Даяна заедно с написани на ръка и илюстрирани текстове на песни, сред които "Daniel" и "Don't Let the Sun Go Down On Me". Той заяви, че иска да сподели творчеството си с други хора.

По-голямата част от приходите от търга ще бъдат предоставени на фондацията на сър Елтън Джон за борба срещу СПИН.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГГТ

    0 0 Отговор
    Не, само първото.
  • 3 Морук

    1 0 Отговор
    Сър гей Елтън джендър Джон,лицето на всички ингилизки
  • 4 ТО И БИЛ ГЕЙТС РАЗДАВА

    0 0 Отговор
    БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ПО ЦЕЛ СВЕТ
    БЛАГОТВОРИТЕЛНОС СЪЩО РАЗДАВА И БАНКА РОТШИЛД И ЦЪРКВАТА РАЗДАВА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТИ И ПАПАПАТА И ЖУЛИТО НА БРАТ ПИН БЕШЕЛОТО РАЗДАВАШЕ В АФРИКА ПОМОЩИ ТА БРАТА ПИТ КАТ РАЗБРА ЗА ПОМОЩИТЕ ЗА ЛАБОРАТОРИЯТА НА ГОРНИТЕ С ДЕЧИЦАТА В АФРИКА Я ШАТНА ,на ЕЛТЪН ДЖОНА ❤️НА МАЙКЪЛ ❤️ НА ПРИНЦ ❤️НА БОБ МАЛИТО ❤️ ТЕ ЗНАЕХА ВИЖДАХА ВЪВ ВИДНОТО ПОКЛОН