Last news in Fakti

4 Юни, 2019 21:30 4 032 4

Семеен скандал в дома на сър Елтън Джон (ВИДЕО)

  • елтън джон-
  • рокетмен

Братът на музиканта се възмути как е представен баща им във филма "Рокетмен"

Семеен скандал в дома на сър Елтън Джон (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Джеф Дуайт - полубратът на сър Елтън Джон, каза, че баща им Стенли е представен невярно във филма "Рокетмен", съобщи в. "Сънди мирър".

Според филма младият Елтън е започнал да пие и да се дрогира заради баща си Стенли, който се съмнявал в таланта му, недоволствал, когато свири гами и приел лошо признанието му, че е гей.

"Това не е бащата, когото помня. Татко имаше голямо сърце и ни обичаше еднакво. Той много се гордееше с Елтън и всичко, което постигна" - каза Джеф.

Дори на смъртното си легло, Стенли е говорил за Елтън. Певецът обаче не е бил с братята си край него тогава.

Джеф каза също, че сцената със списанието, когато бащата кастри Елтън, че разглежда женски тоалети, не съответства на истината.

Семеен скандал в дома на сър Елтън Джон (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"У татко нямаше нищо хомофобско. Когато Елтън се разкри, той не реагира, дори не го спомена, защото това не беше важно за него" - заяви Джеф.

Джеф и сър Елтън Джон почти не са говорили след смъртта на баща им. Джеф живее в уелско градче, като изработва на ръка юрти и арфи и организира музикални фестивали.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DIESEL SMOKE

    17 2 Отговор
    Като видях заглавието и реших, че двамата педали - Елтън и мъжа/жена му, са се скарали и са си оскубали косите... О времена, О нрави...
    Навремето мъжете измежду мнго девойки търсеха коя да им стане жена, в днешно време жените измежу многото красавци търсят да си намерят мъж...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.